Bende noldu anlatayım düğünden sonra peşpeşe 4 düğüne gittim diye nikah basığı olmuştum geceleri çok korkuyorum diye hocaya gitmiştik o sıra hoca sübyan da yapmıştı ve kayinpederime hayırlı olsun hacı oluyosun demişti ben daha hamile olduğumu bilmiyordum dönerken annem aradı anneme dedi ki bizim hısıma şöyle hacı oluyor hacı dedi bende yok öyle bişey bilmem ne dedim 3 hafta sonra hamile olduğumu öğrenmiştim korkularım geçmişti kızım şuan 4,5 yaşında sonra oğluma hamile olduğumu öğrendim kayınpederim hocayı aradı dedi böyle bı durum var sıkıntı olur mu diye ben haber vericm dedi sonra sıkıntı yok akşamlari ezandan sonra çok dışarda kalmasın falan demişti sonra 6 ayından sonda gene korkmaya falan başladım ben başka bı hocaya gittik orda dua okuyp 3 kez üstümden atladı bı ip verdi çıkartma doğuma kadar dedi doğuma kadar daha hiç korkmadım rüyalarımda yilanlarla bogusuyordum yeminle ipi gobegimin üstüne bağladılar falan hatta unutup doğuma da onla girmiştim :D doktorum sorunca dedim korkuyorum diye koca karı hesabı biseyler yaptılar falan diye :D kuzenimde 1 kürtajdan sonra hamile kalamiyodu oda bı hocaya göründü 4 5 ay sonra hamile kaldı şuan 20 haftalık falan onunda oğlu olucak inşallah yakınında bı hoxa varsa baktır derim çünkü kuzenim de sübyan varmış tuhaf tuhaf rüyalar falan görüyordu anlatmıyorum burda korka insanlar falan olur kimseyi korkutup günah almayayım