0 oy
186 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (42 puan) tarafından
Smali bebeklere icim gidiyor Allah'ım yavrucaklar ufacik daha hayatka savasiyor. İcim eziliyor.  Görmezden gelmeyelim nolur devlet zaten gormuyo. Vallahi bi gram fazla oksijen için gun sayarak yasamak zulüm. O analarin acisini tahmin bile edemiyorum. Keske zengin olsam hepsini bagislasam. 

3 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Devlet bu kadar mı kör oldu gözleriniz elin surisini doldurup besliyor bu yavrucaklara da gelince engel üstüne engel sürilerini ülkeye alırken bu kadar kriter bu kadar detay düşünülmedi her türlü olanak sağlandı

Bu yavrulada günahsız masumlara da üç maymun olmaya devam etsin 
(42 puan) tarafından
Evet cok dogru Allahindan bulurlar insallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbım o ailelere güç versin sabır versin tarifi yok kelimeler gerçekten yetersiz kalır durumu anlatmak için

Vatandaş olarak kısıtlı imkanım la bir bebeğe birkaç yez yardım edebiliyorum e diğer bebekler nolacak diyorum belki 15 tane bebek takip ediyorum ve her geçen gün insta reklamlarında başka güzel yavrulara da karşılaşıyorum. Bunun altından benn kalkamam insan vicdanen çok üzülüyor yipraniyor devlet el atacak bu vicdan yükünü vatandaşa yüklemeye hakkı yok çünkü altından kalkilacak rakam değil

Her gün ölen bebek haberi duyunca ciğerlerimi koku sızlıyor artık bu vebal devletin vatandaş olarak elimizd n geleni yapacağız elbette ama sınırlı işte yetemitoruz hiç değilse belli bir kısmını karşılamak zorunda kendi evladına sahip çıkmak zorunda 
(42 puan) tarafından
Ah keske karşılasa yavrucuklarin umudu varsa kriterlere takilmasa   evet halk olarak elimiz kisitli krizde var .  Keske devlet el uzatsa yavrucaklara  her birnin aci cekmesini seyretmek zulüm
0 oy
tarafından
Maalesef canım son iki yıldır SMA takibindeyim çok sayıda çocuk var ne yazık ki hatta şu 3 gün içinde yine iki bebek melek oldu:( bizler elimizden geleni yapıyoruz ama hepsine yetişemeyiz. Çocuk sahibi olmak isteyen bence sma genetik taşıyıcı testi yaptırmalı ki hiç bir bebek bu acıları yaşamasın. Şahsen ben yaptırmayı düşünüyorum. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 98 göst.
18 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 454 göst.
15 Nisan 2022 Diğer kategorisinde & Madamcoco & (2,199 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 305 göst.
15 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Sevcanyurdada (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 202 göst.
21 Temmuz 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Prenseslerinannesi! (577 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,284 soru

24,427,845 cevap

352,196 kullanıcı

...