0 oy
206 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar belki hatirlarsiniz eşim ve ailesiyle ilgili bi post atmıştım eşim beni şaşırtmadı ve arkamda durdu.. Benim nekadar ağladığımı üzüldüğümü gördü bana o günden beridir güzel sözler söyler gülleri çok sevdiğim için güller alır mutlu eder akşam sarılarak uyur sabah öperek uyandırır buda beni com mutlu ediyor 

Sorum su ki bana bukadar değer veriyor seviyor yanimda duruyor ailesini karşısına aldı zaten onların  ne olduğunu biliyorum diyor bende ona bi hediye almak istiyorum bi fikir verin bana nolur ne alsam parfüm daha 1 ay olmadı alalı oyuzden almak istemiyorum başka biseyler olabilir 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kıyafet alabilirsin veya saat alabilirsin
tarafından
Kıyafet beyfendi marka giyiniyor :D
-Reklam-
0 oy
(2,659 puan) tarafından
İkinizin resmini puzzle olarak yaptırabilirsin aslında ya da resimli kupalar oluyo soğukken siyah ısınınca resim çıkanlardan 
tarafından
Pazil iyi fikir aslında bardak ta resimli oğlum babalar gününde yaptırmak istemişti aile resmimizi yapmıştım babasına hediye etmişti ve şuan çalıştığı yerde de kullaniuor
0 oy
(337 puan) tarafından
Canım supriz olsun istiyosan çiçek sepetinde çok güzel şeyler var bak oraya direk eşinin iş yerinin adresini ver onun adına oraya gtsin güzel olur haberi olmadan 
tarafından
Evet bende az önce gördüm isimli cüzdan anahtarlık falan yapılıyor kutusuyla beraber çok uygun fiyata da valla heralde öyle yapacam çalıştığı yere götürsünler direk
(337 puan) tarafından
Aynen daha güzel olur canım bide istersen tatlı yada pasta yaptır onu da gönder yada çikolata kutusu yanında arkadaşlarıyla yerler arkadaşlarına hava atar mutlu olur yani.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 174 göst.
6 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde oguzelikiziakc (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 255 göst.
0 oy
1 cevap 77 göst.
29 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zuhalll (730 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 235 göst.
11 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Elifylmz0660 (1,274 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,833 soru

23,597,833 cevap

305,855 kullanıcı

...