0 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde (135 puan) tarafından
Kızlar adetimin 4 ve 5 gününde gebelik testi yaptım ben dört beş gün geçmişti ama sonuç negatif çıktı 2 tane test yaptım kasık ağrım var Ara ara ama Adetim gelmiyor bir türlü gebelik testi adetin kaçıncı gününde tam belli olur yani kaç gün geçmesi gerekiyor çıkması için

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla benim kanda çıktı  adetim de geçti sbaah yaptım yine çıkmadı canım kan ver
(135 puan) tarafından
Neden çıkmaz ki off 3 cu olur çok korkuyorum
tarafından
Bilmiyorum canım sbaah gittim yine kan verdim kaç tane test yaptım hepsi negatif çıkıyor
(135 puan) tarafından
Tuvalete çıkıyor musun ara ara bende oluyor da inş degilimdir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yaklaşık 10 gün geçmeli cnm  görünür..gecikmeler her ay oluyorsa bekle biraz
(135 puan) tarafından
Her ay olmuyor aslında düzenli ama diğer hamilelilerim de çıkmıştı 4 5 gün gecikince hemde tam.belliydi
tarafından
Benim  hamileyken 10 gün geçince yapardım testi hep..havadan stresten gecikebiliyor pazartesi spiral taktırdım  şu an için düşünmüyorum
(135 puan) tarafından
Tuvaletede çıkıyorum ama yaninnegat8f çıktı
0 oy
tarafından
Adetim 1 hafta gecikti kan testi yaptırdım Hamıle olduğum  çıktı 
(135 puan) tarafından
Gebelik testi yapmışmiydin
tarafından
Direk kan testi yaptırmıştım
0 oy
(4,089 puan) tarafından
Bir hafta da çıkar eğer olsaydı silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum ben iki hafta geç döllenme oldum ona rağmen beşinci günde silik çıktı
(135 puan) tarafından
Pekintuvalete çıkıyor muydun ben çıkıyorum ara ara ama.kondurmak istemiyorum
(4,089 puan) tarafından
Bende hiçbir belirti yoktu canım ben öğrendim keseyi gördük bi hafta sonra midem çok kötü bulanmaya başladı onda da gittik kalbi atmaya başlamış dedi doktor yani kalbi atmaya başlayana kadar hiç belirti olmadı bende
0 oy
(136 puan) tarafından
Geç döllenme olmadıysa çıkması gerekir. Ben bat günümde yaptım çift çizgiydi. Bence kan ver belki teste görünmeyecek kadar küçüktür. 
(135 puan) tarafından
Mesela ne kadarlık acaba gözükmez silik çizgi de çıkmadı
(136 puan) tarafından
Erken gebelik testi dene istersen. O daha hassas çünkü. Ama bence en ideali kan vermek. Biraz daha bekle istersen belki başka sebeplerden gecikmiş olabilirsin.
(135 puan) tarafından
Denedim canım 20 TL olanı diyorsun değil mi
(136 puan) tarafından
Evet canım  50 60 liraya kadar çıkıyor fiyatları. Umarım hakkında hayırlısı olur ♥️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 174 göst.
27 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde nerminin annesi (1,166 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 295 göst.
9 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ilaydarabioz (200 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 277 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,305 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 83 göst.
29 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,714 puan) tarafından soruldu

412,495 soru

12,418,735 cevap

45,120 kullanıcı

Kategoriler

...