0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaslar 39+2 yim hastanede yatisim yapildi 3gundur hastanedeyim yuksek tansiyondan yatmistim sukur tansiyonum iyi doktorumda son haftam heran dogum olabilir diye gondermiyor acikligim 2-3 cm hala ilerlemedi 40+0 a kadar beklicez dedi ozmna kdr gelmezse 40ta sana suni sanci vercem dedi acaba belime adetliyken agiriyi gecirsin diye koydugumuz sicak su termosu varya hani ondan koysam belime ilerletirmi dogumu bi etkisi olurmu dogum icin

2 Cevaplar

0 oy
(968 puan) tarafından
Canim surekli egilip kalk acilman icin.. suni sancidan da korkma 6 cmden sonra suni sanci yedim kisa surede dogurdum keske daha erken verselerdi direk suni sanciyi verirlerse agriyi bilmedigin icin korkabilirsin ama korkma dedigm gbi benm sancim bana gore coktu nst de sanci yk ve acilmam cok yavas ilerledi suni sanci kendi agrindan fazlasi degil rabbim kolay dogum nasip etsin saglikla kucagina al insallah bu arada dus alma sansin yokmu ben dogum zamani odada dus alma sansim vardi belki oyle bsey yaparlar
tarafından
Ozel odalarda var bi tek dus canim onlarda dolu dolu olmasa tutucam iste
(968 puan) tarafından
Alla alla ben devlet hastanesinde dogum yaptm orda vardi
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 208 göst.
0 oy
5 cevap 206 göst.
10 Şubat 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde G.ll0 (1,572 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 38 göst.
18 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nesli54 (361 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 311 göst.
9 Mart 2024 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,046 puan) tarafından soruldu

414,215 soru

12,466,008 cevap

46,899 kullanıcı

Kategoriler

...