0 oy
384 göst.
Aile kategorisinde (1,003 puan) tarafından

Kizlar eşim askeri personel. Aldatma mevzusu yüzünden ayrıyız şuan . Ailemden de işte cagirirsa uzatmayın hata yaptırmış pismandir dön diolar tabi Annem babam deil onlar bana birakio ama adam hiç gitmemi ister gibi deil bugün dayım arayıp konuşmuş onla ardından bni aradi ne yapmak istiosn sen orda mi kalcan bin gel dio bnde sen ailemin yanına gelmedin tövbe etmedin bn yola çıkam bide gelem mi dedim gelmem ben neyse msj da yazdı bana işte büyük ihtimalle mahkemede kulllancak msjlari bn çekemem bir ömür senin bu suclamani falan başvur avukata yok altinlarida almisssn falan . Çocuğu da Alcam senden dio canım çok skldi çocuğumu şuan alamaz belki ama ilerde almak gibi bişeyi oluo mu bebeğim 7 aylık o benim canımmm :((((( bide ben avukata başvuru yaptığımda eşimin konuşma kayıtlarını cikarttirabilio muyum 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çocuk 7 yaşına gelene kadar velayet davası açamaz, açarsada çocuk annemi istiyorum derse bir hak elde edemez
tarafından
Bakar tabi canım çocuğun bakımı nasıl yeme içmesi kontrol ediyorlar, misal anne kusurlu olmazsa bu kadar küçük bebekleri anneye veriyorlar, çocuk konusunda korkma seninki bide küçücük süt bebesi sayılır ve sana verir devlet hiç korkma
tarafından
İnşallah.ben de öyle düşünüyorum sadece p.islik yapar diye korkuyorum eli kolu çok uzun.oyle nazik bakıyorum ki ona :) hamileyken lohusayken çok araştırdım doktorların ebelerin videolarını izledim  annelerin tecrübelerini okudum ettim ona iyi bakabilmek için.
Bir de şöyle birsey var bu suç sayılır mı.
İlk öğrendiğim zaman hamile olduğumu ondonem ayrılmak istiyordum.hatta bir önceki gün ayrılmıştık zorla yine tuttu götürdü eve.
Ertesi gün hamile olduğumu öğrendim şok oldum.istemiyorum dedim aldıracam dedim.
Yalvardı etti.bu hal 2 3 hafta sürdü sonra yanlış yaptığımı anladım günah dedim.ve bu kişiyle hayatımın mahvolmasina göz yumarak çocuğumu doğurmaya karar verdim.ama sonralardan düzeldi herşey .bu bir suç olabilir mi hakime dese ilk zamanlar bebeği istemiyordu dese mesela.ya da lohusalıkta kiskancliklarim oldu bana dedi bebeğini düşüneceğini kıskançlık yaptın falan dedi.istemiyorsun çocuğu sahip çıkmaya çalışıyorsun dedi.hakim bunlardan dolayı bana çocuğu vermeyebilir mi
tarafından
Kendisi ise bana hamileyken şiddet uyguladı tehdit etti silahla bile.insanlarin içinde bağırdı el kaldırdı telefonumu parçaladı.darp raporum yok bunları ispatlayamam.ama ruhsatsız silah taşıdığına dair benim kadınlığıma ve anneligime hakaret ettiğine dair geceleri eve gelmediğine,belalı adamlara bulaştığını,çocuğuyla bile tehdit edildiğine dair kanitlarim var
(1,003 puan) tarafından
Canım delil varsa sende inkar edersin öyle bişey olmadı dersin kendi çıkarına bakacan yawruna sahip çıkacann alamaz zaten bnm eşimde bnm kadınlığıma çok laf ederdi eee başka kadın hayatında olunca beğenmzler
tarafından
Delili yok buna dair.ama yalan söyleyemem yani oldu ama psikolojim bozuldu sonradan düzelttim kendimi desem sırf o zamanlar için verir mi acaba.
Benimkinde başka karı yok ta sadece nankör yani bir kere tek laf etti korunmasız ilişki kabul etmedim diye ama ağır geldi çok işte .benim için diyebilecegi tek şey en başta çocuğu istememis olmam bir de işte kiskancligim başka bir şey diyemez her sorumlulugumu yerine getirdim hep
-Reklam-
0 oy
(1,414 puan) tarafından
Belli bir yaşa kadar cocugu senden alamaz belli bir yastan sonra velayet davasi acip alabilir 
0 oy
(1,322 puan) tarafından
Altınlar zaten senin yani gelinin konunlar böyle söylüyor o konuda bisey yapamaz ve sen başvurma  bence bekle kendi başvursun  yada biraz kafanı dinle emin ol k.pek gibi gelir kapına  

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 229 göst.
26 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Annesininblısıı (9 puan) tarafından soruldu

405,930 soru

12,167,187 cevap

36,626 kullanıcı

...