0 oy
771 göst.
Aile kategorisinde (550 puan) tarafından
Kizlar yattgm kiyafetle dabahta dolanirim evde gece yiine onla yatarim uşeniyorum degstrmeye

38 Cevaplar

+2 oy
(7,133 puan) tarafından
Ben gündüz giydiğim şeyle yatağa girmem. Yatak benim en hassas noktam mutlaka temiz olmalı gündüz giyidklerimle girersem yatagım kirlenmiş gibi hissederim uyuyamam asla
(6,687 puan) tarafından
Ayni benn +++
-Reklam-
+1 oy
(16,935 puan) tarafından
Yatınca gecelik giyerim. Sabah uyanınca evdelik kiyafet iste kazak esofman falan. 
(197 puan) tarafından
evdelik  iyimiş ilk defa duydum kelimenizi bunu bizimkilere kullanmalıyım :)
+1 oy
(5,490 puan) tarafından
Bende öyleyim de yapmasak iyi aslında
(550 puan) tarafından
Hadi ya vallami
(5,490 puan) tarafından
Kız o kıyafetle yemek yapıyoz yiyoz en basitinden üstümüze ekmek kırıntısı geliyo Allah korusun yatağa gidiyo
0 oy
tarafından
Yok ya ben yatarken pijama filan giyiyorum gündüz evde de giyiyorum ama yatarkenkileri değil :D
(550 puan) tarafından
Guldurdun kiz
0 oy
(2,486 puan) tarafından

Bende ayni zaten bebekten don bulmaya bile firsat kalmiyo birak geceligi :D

(1,763 puan) tarafından
:)) buna guldum
0 oy
tarafından
Yatak konusunda hassasım canm  herkes pijamasıni giyip öyle yatağa girecek 
0 oy
(122,942 puan) tarafından
asla gunduz yemek yaptigim bulasik yikadigim giyimle yatmam 
(687 puan) tarafından
Aynn bnde
0 oy
(423 puan) tarafından
Kesinlikle sevmem. Yatağa girdiğim kıyafetle, evde dolaştığım kıyafet aynı olamaz. Dışarı çıkarken de ayrı bir kıyafet giymek lazım . Eşim de değiştirmezdi. Alıştırdım. Artık o da değiştiriyor :) 
0 oy
(968 puan) tarafından
Bazen giyiyriz kızımla geceliklerimizi bazense öyle yatıyoruz. Zaten yatağa zor atıyorum kendimi 
0 oy
tarafından
Ee yemek yaparken demi yada iş yaparken tuvalet yıkarken mesela o kıyafetle mi uyuyun :) ben asla yapamam, 
0 oy
(1,843 puan) tarafından
Uyumadan önce mutlaka değiştiririm pijama giyerim . Hem mis gibi kokuyor , temiz . Hemde  düzenli oluyorsun . Mis gibi yumoş kokusu uyku da getiriyor djdnd
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Hyr ben yatmam oyle hic 
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Bekarken bende üşenirdim ama annem zorla değiştirdi evlendim niyeyse hiç zoruma gitmez değiştiririm hemen çünkü gündüz yemek temizlik illa kirleniyor içime sinmiyor
(550 puan) tarafından
Ay haklsnz sayenizde degstrdim kisa surede kendime picama takimi alcak
(1,309 puan) tarafından
Bencede canım temiz temiz yatmak varken niye öyle yatalım ki :)
(550 puan) tarafından
Haklsn canm usengec vbiriym bu konuda
0 oy
(55 puan) tarafından
rahatıma çok düşkünümdür  :) uyanınca da öyle gerçi kapı caldimi bi ceket yeterli :D 
(550 puan) tarafından
Kiz ayni ben ya ama artj degsmem lazim
0 oy
tarafından
Bende öyleyim malesef. Dışarı çıkarken değiştiririm. Eve gelince yikanacaklara atarım. Ev kıyafetlerim de en fazla 2 gün giyerim ama akşam o kadar yoruluyorum ki değiştirecek halim olmuyo sabah da bebek uyandiriyo ben gozumu acamiyom üzerimde ne varsa o. Önceden de çok değiştirmedim esofmanlarim rahat penye,pamuklu kiyafetler en sevdiklerim 
(550 puan) tarafından
Bende rahati cok sevrrim
tarafından
Dışarı kıyafetleri gece kiyafetleri gömlekler topuklular beni boguyo resmen eve gelip nasıl soyundugumu bilmiyorum
0 oy
tarafından
Ben asla yapamam günlük ayrı gecelik ayrı kızıma bile 2 aylıktan beri gece geceliğini giydiririm gündüz kiyafetini giydiririm
0 oy
tarafından
Uyuyamam ben aynı koku siner üzerine
0 oy
tarafından
Gündüz gezdim diyelim eşim osten gelmeden mutlaka deyistiririm zaten onlarla yatamam namazım yokken genelde pijamayla dolaşırım hastaykennn normalde gezdigimle yatmam pekkk
0 oy
(6,075 puan) tarafından
Benim için 2 ayrım var dışarı kıyafeti ve ev kıyafeti bukadar :) evde giydiğim pijamayla bakkala inip sonra onla yatağa girmem ama uyandığım pijamayla gün boyu evde gezip tekrar onla uyurum :) hamile halimle her sabah üst baş değiştiremem yatağı bile hergün toplarken bi üşeniyorum :)) 
0 oy
(28,814 puan) tarafından

Yatamam ben öyle batar bana o elbise fln 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 126 göst.
0 oy
7 cevap 333 göst.
30 Temmuz 2020 Aile kategorisinde Balli_lokum (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 94 göst.
12 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Emine314 (225 puan) tarafından soruldu