Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_3eba3f4cc4ad8eb106b26245f1c9f66c, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Bebeğimi banyo yaptırırken usuttum galiba-Sağlık-Diyet-Spor
0 oy
294 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Bebeğim 4 Aylik yatak odası ve banyonun doğalgazın açtım içeri sıcak olunca banyo götürdüm. Suyunu hazırlamıştım dizimde yıkıyorum. Banyodan sonra burnunda hırıltı ve öksürük meydana geldi. Acaba usuttugum için mi oldu ?

6 Cevaplar

0 oy
(7,787 puan) tarafından
Burnunu temizledin mi canim su belii burnunu acmistor temizlenmeyince tikaniklik yapmistir
tarafından
Evet banyodan sonra fizyolojik serum ile temizledim
(7,787 puan) tarafından
Yarinda devam ederse bi doktora götür canim çünkü daha minicik o ihmale gelmez :)
Yani bi sorunu yoksa hile ben oksurdugu icin bile giderdim hep onlem olsun..
tarafından
Oksurunce bende götürdüm bana hava makinası önerdi doktor. Soğuk hava üflüyor ağzından veriyordum . Olmazsa bunu denerim
(7,787 puan) tarafından
Evet bende kullandim :D ventolin fln da vermistim bn izotinikle karistirip cnm oyle gecmisti...
tarafından
Evet bende o şekil kullanıyorum
-Reklam-
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Burnunu aspire ettin mi? Etmediysen yumuşamış ondan olmuş olabilir 
tarafından
Banyodan sonra fizyolojik serum ile temizledim
(13,307 puan) tarafından
Gece ateşine falan bak yine de
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Bende öyle usuttum çocuğu iki gündür hastanede yatıyoruz bugün çıktık dikkat yarın bak eğer devam ediyor da bı doktora götür salgın varmış havalardan dolayı
tarafından
Geçmiş olsun canım
0 oy
tarafından
Ben artik ısıtıcı  açıyorum  banyo yaptirirken açıyorum  10 dk onceden banyi isiniyor banyo yapana kadar açık 
tarafından
Banyonun peteğini açmıştım içersi sıcaktı
tarafından
Petek  acik olsa bole ben ayrica ısıtıcı  açıyorum  bide 4 aylikkrn ben salonda yikiyordum kuvetini kovasini getirip ısıtıcı  acip oyle yikiyordum ustunu giydirene kadar sen gece atesini kontrol et cikmasin usuttuysee
tarafından
Teşekkür ederim canim
0 oy
tarafından
muhtemelen yikayacagin zaman 5 10 dkka da bitirmeye calis bir de sac kurutma makinasinin sicak tarafini ac birak banyoda , 5 dk sonra sicacik oluyor icerisi kalorifer cok isitmiyor 
0 oy
(334 puan) tarafından
Canım bebeğinde balgam oluşmuş, bir sıcak bir soğuk hava alınca göğüste balgam toplanıyor buda hırıltı ve öksürüğe neden oluyor. Varsa çok az vicks sür göğsüne bu onu biraz rahatlatacaktır çok küçük olduğu için hergun sürme, birde bebek mendilleri oluyor bir tane sırtına bir tanede göğsüne sürekli bırak 
tarafından
Uyandığında göğsüne havlu koyacağım benim de aklımda o var. Vicks kullanmadım ama zeytin yağ sürdüm
(334 puan) tarafından
Küçük olduğu için vicks surersen çok az sür canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 147 göst.
7 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nagihannnnn (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 460 göst.
19 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 2,436 göst.
0 oy
9 cevap 441 göst.
24 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,883 soru

12,458,026 cevap

46,575 kullanıcı

Kategoriler