Eşim beni anlamiyor kızım 5 aylik oldu surekli kavga ediyoruz evlenmeden once herşey güzeldi evlenince hersey degisti surekli hatalarini soyluyorum sozler veriyo bidaha olmicak.diyo ama yine ayni degismiyor. Ve ben biktim artik diyorum ki cocugin yaninda tartismayalim o birseyden anlamiyor zannetme herseyi anliyor diyorum yine yaninda tartisiyoz tartisma sebeplerimiz bana surekli yalan konusmasi surekli yalan ve ben bıktım yalanlardan. Bide hic bizimle vakit gecirmiyor karimla kizimla ilgilenim demiyor sürekli dışarıda surekli disari cikmak istiyor bende.bunaliyorum ama disarlara cikmiyorum ve ben kavga etmekten yoruldum. Sinirim durekli kizima yansıtıyor psikolog tedaviside aliyorum ama olmuyor esim beni anlasa sorunla kalkiyor ya baskasina desem o dedigim seyleri insan utanır ama o umursamiyor ben konusmayinca tavir alinca bana boyle davranma islerim rast gitmiyor basima bisi geliyor diyo ama iyi davranmam icinde cabalamiyor. Bosanmak istiyorum aslında ama kizim oldugu icin bida daha çok küçük travma yasatmak istemiyorum kucukde olsa herseyi anliyorlar ne yapacagimida bilmiyorum bildigim tek sey ben gittikce daha kötü oluyorum.