0 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde (115 puan) tarafından
İstanbul büyükşeyir belediyesine başvuru yaptım ne zaman kabul edilir kaç ay sürüyor onaylanması bilginiz varmı

3 Cevaplar

0 oy
(1,843 puan) tarafından
Orası sadece torpili olanlara yardım ediyor bence biz o kadar zor durumdaydık herdefasinda başvurduk red geldi neymiş eşim sogortaliymis asgari ücret alıyordu birde 
(115 puan) tarafından
Allah allah bizde çok zor durumdayız geçinemiyoruz inşallah onaylanır
-Reklam-
0 oy
(10,360 puan) tarafından
2 kere başvuru yaptım kendim için red edildi. Annem için başvuru yaptık babam vefat etti 4 yaşındaki kız kardeşim kalp hastası onlara bile red cevabı geldi kime yardım veriyolar bilmiyorum neye göre veriyolar
(115 puan) tarafından
Anca zengin insanlara denk gelir ihtiyaç sahiplerine gelmez arabası evi olana gelir kiradayız ya bize gelmez adaletmi ln bu madem böyle birşey yapıyorsunuz yetimleri güldürün ihtiyaç sahibi insanlara verilsin nasıl biyerdeyiz bilmiyorum ki
(10,360 puan) tarafından
Kesinlikle öyle karşımızda bı kadın var ogullari emlakçı 3 tane emlak ofisleri var hepsinin kirada bile daireleri var ama o kadına yardım çıkmış arkanda ensesi kalın biri olmayınca devlet yardımı bile cikmiyo. Kadının evinde doğalgaz var ama geçen yıl kömür yardımı geldi gitti parayla sattı o kömürü gözümüzün önünde olan şeyler. Her ay asyam marketten 250 tlik alışveriş yardımı aliyo... Kime ne diyebiliriz ki hiç bilmiyorum
(115 puan) tarafından
Allah herkezin yar ve yardımcısı olsun napıcaz bilmiyorum valla
0 oy
(5,749 puan) tarafından
İhtiyaç sahibi kimseye vermedikleri ne eminim ama inşallah size cikar ve bu süre cok uzun ben kızım 4 aylık iken basvurdum tam bir sene sonra döndüler
(115 puan) tarafından
İnşallab Çocuğum için başvuru yaptm zaten bez mama verirler diye o zaman başvurmamamın bi anlamı yok k

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 139 göst.
0 oy
3 cevap 126 göst.
0 oy
5 cevap 178 göst.
4 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Tuna-Tugra (343 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 164 göst.
25 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Tuna-Tugra (343 puan) tarafından soruldu

409,072 soru