0 oy
210 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,671 puan) tarafından
Kizlar Ben doğum yapınca eltum beni aramamisti  şuan o hamile ve doğum yapmak üzere ben acikcasu kararsız kaldım arayıp aramama konusunda siz olsaydınız ne yapardınız bide ozaman aramız iyi değildi şuan aramız iyi gayet güzel anlaşıyoruz neyapayim akıl verin ya 

5 Cevaplar

+1 oy
(55 puan) tarafından
Arada insanlık görsün
(788 puan) tarafından
Bence de
(2,671 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum inan evine gidince işini bulasigunu falan da tikiyrm hamile diye kıyamıyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım bence ara hamilelik zor süreç dogum öyle stres vs oluyor insan yaşamassın arayıp nasılsın desen sana ne zararı olur ki bence
(2,671 puan) tarafından
Aynen onun ayıbı inşallah o utanır
tarafından
Utanır canım takılma böyle seylere kendini sıkma:)
(2,671 puan) tarafından
Valla ufak gibi görünüyor ama insanın ozruna gidiyor ya
tarafından
Öyle de sonuçta ne zamandan ne zaman gorup konussan huzursuzluga gerek yok canım
(2,671 puan) tarafından
Aynen canım oyle
0 oy
(12,831 puan) tarafından
Ara ya ne olacak 
(2,671 puan) tarafından
Evet ama o beni aramamisti çok zoruma gitmişti ama yinede dedim insanlık bende kalsin
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Sen beni aramamistin ama ben arayayım dedim diye laf sok canım :Dd♥️ hahah şaka bir yana aranız iyiyse ara gitsin canım insanlık sende kalsın 
(2,671 puan) tarafından
Evet aramız şuan iyi bide insanlik gerçekten bende kalsin
0 oy
tarafından

Ben aramadım aramam. Seni aramamis sen niye arayıp biyerlerini kaldiracaksin.  Böyleleri insanlıktan filan anlamiyor.   

(2,671 puan) tarafından
Bende bazen öyle düşünüyorum valla çok zoruma gitmişti aramamasi
tarafından
Hiç arama deymez cnm nasıl birşey Ler bizim zorumuza gidiyor sa onların da zoruna gitsin.  Benim kadar hamallık yapan olmasın.  Es tarafına. Bin tane yap 1 tane yapma. Senden kötüsü olmaz. Tecrübe konuşuyor inan
(2,671 puan) tarafından
He bilmez miyim bu genel anlamda öyle aynen bide ufacık şeyleri buyuturler ya insan sinir olur

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 293 göst.
+1 oy
7 cevap 468 göst.
13 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Fatmakayram (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 69 göst.
17 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 231 göst.
19 Ağustos 2021 Moda kategorisinde Semraa_0747 (66 puan) tarafından soruldu

412,405 soru

12,415,505 cevap

45,002 kullanıcı

Kategoriler

...