0 oy
504 göst.
Aile kategorisinde (7 puan) tarafından
Kızlar cocuguma çeyrek gelmişti işte gelmişti 5 10 fln araba almak için gitti bir kaçı sonra kız kardeşime eşimin abisinin çocuklarına taktik ve eşimde toplam kaç tane kaldığını bilmiyor sordu bugün bnde bir eksik söyledim normalinde para istiyorum evimin eksiğini almak için almıyor o eksik söylediğim altınla alsam günah yazılır mı ya sonuçta çocuğuma takildi ve geri kalanını borca verecek yani bana günah yazılirmi gizli bozdirip harcasam

8 Cevaplar

0 oy
(123,032 puan) tarafından
yaa gunah degil esinin senin bebegim ve evin ihtiyaclarini karsilamasi lazim haa durumu yok alamiyo ne etcen sende mecbursun
(7 puan) tarafından
Yani borca verecek ondan istedi bir tanede eksik versin ya
-Reklam-
0 oy
(3,822 puan) tarafından
Baba kullanırken çocuğun hakkını günah olmuyorsa anne kullanıncada günah olmaması lazım 
(7 puan) tarafından
Yani gizledim ya o yüzden diyorum cnm normalde dediğimde almıyor tamam borcu var ama ha bir eksik olmuş ha bir fazla borca verecek zaten
0 oy
tarafından

Ben çocuklarıma gelen bütün altınları onlara harcadım çocuğun hakkı çocuğun olur onu o niyetle veriyolar zaten günah öı sevap mı bilmiyorum ama çocuklarına harca ben olsam senin yerinde araba falan almak için vermezdim o altınları bak gerekli şeyleri de almıyomuş zaten 

(7 puan) tarafından
Ya gizli alacağım ya eşimden cnm alacağım şey halı yani bir nedenle çocukların basacak üstüne
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Nolacak canim köşeye at gizlice dursun senin de hakkın sncta
(7 puan) tarafından
Cnm hali alacağım amacım bu ama dersem borca verecek gizli ya günah olur mu
(22,072 puan) tarafından
Al canım al bosver borca gideceğine hali al
0 oy
tarafından
Ne amaçla yaptığın önemli canım ama eşten bişey saklamanın günah olduğunu okumuştum geçen gün ama masum Bi niyetle yaptıysan bence önemli değil 
(7 puan) tarafından
Hali alacağım cnm amacım bu eğer onu deseydim borca verecekti o yüzden eksik dedim daha doğrusu bozdurmadim günahsa verecem geri
tarafından
Eşine söylesen ben buna halı almak istiyorum diye ne der acaba :)
(7 puan) tarafından
Yok der cnm borç dururken hali ne der halı var der halı da kaynanamın eski halıları var dediği hali
tarafından
O zaman sakla dursun canım belki zor gün parası olur bakarsın bişey olmaz olay geçtikten sonrada ya ben böyle bişey yaptım hakkını helal et dersin biter gider :)
(7 puan) tarafından
Aynen haklısın cnm zor gün parası da olabilir
0 oy
tarafından
kenara para koydugunu vs biliyorsa sorun olmaz ama bilmiyoraa gizli yapamazsin diye biliyorum.. yani esinin de rizasi gerek
(7 puan) tarafından
Bilmiyor cnm gizli olacak ama verirsem de borca verecek
0 oy
tarafından
İyi yapmışsn canm evine baksa vicdan yap drrim ama şuan yapma
(7 puan) tarafından
Daha bozdurmadim daha doğrusu evine bakar da asgari ücretle kefil oldu borç kaldı bize kndi borcumuz değil
0 oy
(326 puan) tarafından
O altınların verilme amacı çocuğun oldu masrafın çok olur diye bir hediye ve sen istediğin gibi kullanabilirsin 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 942 göst.
24 Ekim 2023 Aile kategorisinde Asli_eren_47 (956 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 380 göst.
1 Eylül 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 787 göst.
4 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 328 göst.
21 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,770 puan) tarafından soruldu

406,047 soru

12,172,276 cevap

36,639 kullanıcı

...