0 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Merhaba kizlar annemin doğum günü bugün ayrı şehirlerdeyiz geçen seneye kadar kutlar çiçek falan gönderirdim çiçek sepetinden ama bu sene kısıtlı imkandan dolayı olmadı. Oğlum var 23 aylık onun üzerinden bir doğum gününu kutlamayı planlıyorum. Mesela oğlum daha yaşına girmemisken eşimin doğum gunu için duvara iyiki dogddun babacim yazmıştım harfleri kesip yapıştırarak oğlumu da o duvarın önüne oturtup resim çekmiştim. Bu tarz bişey ne olabilir sosyal medyasında paylaşmak istiyorum ☺️☺️ kaynanam da ekli :woot: bana fikir verir misiniz . Oğlum daha konuşamıyor pek konuşsa iyiki doğdun anane dedirtip mum uflettirirdim oğlana video çekerdim ama noo

3 Cevaplar

0 oy
(11,089 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Bence çok güzel fikir cnm 

Allah Annene uzun ömürler versin Rabbim başımızdan eksik etmesin ;) şimdiden doğum günüsü kutlu olsun nice sağlıklı  çok yaşları olsan 
tarafından
Ayyyy cooook teşekkür ederim canım benim aminnn tüm annelerimize inşallah ❤️❤️ Allah razı olsunn
(11,089 puan) tarafından
Amin kuzucum cümlemizden Rabbim razı olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Güzel fikir bence ☺️
tarafından
Hangisi güzel fikir kız oğlan konuşamıyor :D
tarafından
Yazıları duvara asmak işte tek o fikir var orda konuşmayan çocuğa dublaj yapsan olmaz ☺️
tarafından
Hahahaahaahha :D dublaj
0 oy
(12,279 puan) tarafından
Benim hanımın doğum günü belli değil ki ben anamın doğum gününü kutlayayım bence ara doğum gününü kutla yeterli o kadar şeye gerek yok diye düşündüm bilmiyorum sen bilirsin yine de
tarafından
Annem benim için cooookk kıymetli arayıp kutlamakla geçiştirmek istemiyorum
(12,279 puan) tarafından
Benim annem kıymetsiz canım zaten ondan umursama dedim sana
tarafından
Ne demek istediğini anlayamadim ?

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 42 göst.
0 oy
3 cevap 457 göst.

405,808 soru