0 oy
135 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde tarafından
Bebek gelişim kitaplari okuyan var mı okuyup uygulayabilen?

6 Cevaplar

+1 oy
(614 puan) tarafından

En İyi Cevap
Evet ben baya okudum ve iyi ki de okumuşum. Keşke hamileyken baslasaydim. Bebeğin duygularını ya da neyi neden yaptığını bilince sabretmek daha kolay oluyor. Ben normalde çok tahammülsüz bir insandim ama işte kendimi artık daha çok kontrol edebiliyorum. Tabi ki tamamen olmuyor ama çok yol kat ettiğimi düşünüyorum. Ama okuyacağın kitapları iyi seçmek lazim, her uçtan düşünceler var çünkü. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kitap okumuyorum internet üzerinden bilgiler araştırıyorum doğru bulduğumu uyguluyorum 
tarafından
Bende araştırıyorum ama oğluma uygun hiç bişey bulamıyorum. Teşekkürler
0 oy
(1,094 puan) tarafından
Tracy Hogg ın kitaplarının çok faydasını gördüm,keşke hamileyken okusaymışım dedim. Hâlâ daha elimin altında durur açar bakarım
0 oy
(629 puan) tarafından
Okudum cnm ismide bagirip cagirmadan cocuk terbiyesi diye daha uygulayamadm cnm 7 aylk daha 
0 oy
(120 puan) tarafından
Ben kitap haricinde bekarken TV de SUPER DADİ diye bir program vardı çocuk gelişimi ile alakaliydi. Pedegog Gozde Erdoğan dıe bir kadındı. Gerçekten hiç bir programı kacirmamistim. İlk bebeğimde hepsini birebir yapamasamda uyku eğitimi,hırçın çocuk,öfke kontrolü,empati vs neredeyse çocuğunu uyguladım eşim ve ailesi biraz bu konuda anlayisszdi genelde ikileme duserdik ama yinede eşimi benim eğitimime karistirmadim. Ailesinide tabi onlara garip gelirdi. Ama şimdi kızım 6 yaşında ve herkesten çok farklı illaki çocuk sonuçta ama başardım. Küçükken bile etraftakilerin dikkatini çekerdi kuzum. İns şimdi ikinciye hamileyim hayırlısıyla kızım gibi onunda güzel birsekilde buyuturum. Okumadan ziyade o program çok faydalı olmuştu bana. İllaki takildigim kısımlarda da araştırıp uygulamaya çalıştım tabi. 
(614 puan) tarafından
Koşulsuz ebeveynlik kitabını mutlaka okumanızı öneririm.
0 oy
(8,123 puan) tarafından
Evet Aletha Solter özelikle

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 96 göst.
14 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Buse0502 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 219 göst.
29 Aralık 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Zezeee (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.