0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Gecen gun resim atmistim ne zaman cikar diye ikisi de beyaz gorunuyo ama dokununca şiş gibi geliyodu elime. Dun dokundum bitanesi hala şiş digeri tırtıklı minik bisey geliyo elime ama gozle gorulen bisey yok cizgi gibi bisey olmus suan uyuyo resim atamiyorm dis cikti demek mi bu

Kizlar resim attim bakar misiniz

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

image

boyle kızlar anlasiliyo mu bilmiyorm gorunurde bisey yok gibi ama elleyince minik bisey geliyo elime
(659 puan) tarafından
Birtanesini yeni patlatmaya başlamış bak ufacık et deligi var
tarafından
Evet canim ordan iste elime minicik bisey geliyo ama ne zaman tam olarak gozle gorunur
(659 puan) tarafından
Birkaç güne gözükür canım en fazla 1hafta fln
tarafından
Tesekkurler canm insallah :)
-Reklam-
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Çay kaşığı ile dene 
tarafından
Cay kasigina ses geliyo zaten sadece görünen pek bisey yok dışardan bakildiginda
(14,168 puan) tarafından
Biraz zaman geçsin büyür görünür canım merak etme o minnacık dişleriyle bol bol güzelce yemek yesin inşallah
tarafından
Amin canm insallah sagol
0 oy
tarafından
Kız dur dur gördüğünü belli etme eşin fark etsin de hediye iste bari dişi ilk gören hediye alır adettendir ajhshaha

Evet çıkmış Gözün aydın kuzum gerisi de su gibi çıkar inşallah
tarafından
Ya emin olamadığım icin daha kimseye bisey demedim ne zamana gozle gorulur ben simdi dokununca anlayabiliyorum :)
0 oy
(1,947 puan) tarafından
Bardakta veya kaşıkla tık tık ses gelir :) hadi hayırlı olsun inşallah pes pese hepsini çok kolay bir şekilde cikartir benimki sisliktenn 1 hafta sonra çıkarmıştı sonra pes pese geldi neredeyse
tarafından
Sagol canm bayadir sis ama son bir haftadir falan ele de sislik geliyodu suan bitanesi minik cikmis gibi ama gozle gorulur bisey yok :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 142 göst.
24 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Gul karaaa (807 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 248 göst.
+1 oy
4 cevap 169 göst.
11 Mart 2022 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,470 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 927 göst.

405,523 soru