0 oy
208 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar B 12 im bayaa düşükmüş doktor 1 yıl boyunca aralıklarla iğne olmam gerektiğini söyledi bilen var mı bi zararı olur mu bu eksikliğin bana 

6 Cevaplar

0 oy
(16,104 puan) tarafından
Hayır olmaz aksine yararı var demek ki eksiklik.cok ki doktor bir yıl vermiş
tarafından
Evet kuzum çok düşük dedi daha önce tedavi gördün mü dedi yok dedim 2 3 haftalığına memlekete gidicem doktor sorun olmaz dedi ama ben aşırı halsizim
-Reklam-
0 oy
(4,312 puan) tarafından
Unutkanlık halsizlik bir çok şeye sebep oluyor tabiki canım yoksa doktor niye tedavi versin ihmal etme ol tedavinin 
tarafından
Tabiki olucam canim benim ama 2 3 haftaa sonra basliycam memlekete gidicem doktor sorun olmaz dedi ama bayaa halsizim:((
(4,312 puan) tarafından
Dikkat et beslenmene canım Rabbim şifa versin insallah
tarafından
Allah razı olsun canım benim
0 oy
(2,557 puan) tarafından
Bayılmaya kadar neden olabiliyor ben tedavisini olmuştum sürekli bayılıyordum 
tarafından
Yaa öyle mi cok çok geçmiş olsun kuzum
0 oy
(86 puan) tarafından
Benimde b12 eksikliğim var vücudumda morluklar çıkıyor emzirdiğim için doktor bana 5 tane iğne yazdı ayda 1 kere vuruluyorum 
tarafından
Sanada çok geçmiş olsun kuzum
tarafından
Canim bendede var, unutkanlik, odaklanamama, bacaklarıma vs bakıyorum morluklar oluşuyor acaba diyorum biryere mi vurdum, snra vurmadigim aklima geliyo, test için gidicem bu cocukla nasil gidicem bilmiyorum
0 oy
tarafından
B12 eksikliği unutkanlık dalgınlık yapıyor canım bende eksikti 5 tane iğne yaptırdım geçti demekki seninki çok düşük b12 düzeldikten sonra unutkanlığım ve dalgınlığım geçti iğnenin Bi zararı olmaz sadece biraz to.to ağrısı yapabilir iğneden dolayı ama aralıklarının ne kadar olacağına bağlı :) 
tarafından
Valla nereye yaptikalrini cok merak ediyordum iyi oldu:D bendr unutkan oldum bu aralar bayaa bende neyden dolayı diyordum meğersem bundanmis cok-da yorgunum kuzum ya yığılıp kalıyorum kalkamıyorum
tarafından
Evet canım halsizlik de yapar :) bende hipotiroidi de olduğu için halsizlik zaman zaman olabiliyor :)
tarafından
Sanada çok geçmiş olsun kuzum ya inan temizlik yapmam lazım 1 yapıp 5 oturuyorum üstüne akşam kardeşimler yemeğe gelicek nasil olucak:((
0 oy
(800 puan) tarafından
Banim 48 lere düştü gebelikte 

İğne verdi ama kullanmadım 

Yan etki çok yapıyomuş kaşıntı yüzde sivilce vücudu şişiriyomuş die

Kullananlardan çokca bu yorumları aldım

Doğal olarak nasıl alırım die de araştır 
tarafından
Yaa öyle mi doktor dedi aslında ilk gün hastanede yaptır bakalım yan etki olucak mi olmazsa saglikocaginda vurmaya devam.ederiz dedi hap nasıl peki biliyor musun canım
(800 puan) tarafından
Onu bilmiyorum cnm ama hapı dene istersen bi o o kadar yan etki yapmaz bence
(800 puan) tarafından
Hap dahe düşük b12 içeriyor fark bu sadece
İğnede yüksak
Hap bişy yapmaz bnce
tarafından
Olmazsa şey yapıym canım 2 3 hafta memlekete gidicem inşallah orda b12 zengin yiyecekler yiyeyim gelince bi daha test yapalım hala düşükse o zaman tedavi görürüm hap isterim bence boylesi daha sağlıklı olur:))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 100 göst.
0 oy
6 cevap 150 göst.
0 oy
3 cevap 142 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
26 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Muhammedademyusuf (215 puan) tarafından soruldu

401,986 soru

12,034,226 cevap

36,262 kullanıcı

...