0 oy
323 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (550 puan) tarafından
Salonum kucuk ve esyalarim sigmiyor biraz duzelteym dedim ama elim ayagima dolandi hic bisey istedgm gibi olmadi saat 12 den beri ugrasyorum oturdum agladim yeminle koltuklari yitemiyorum agirlar masamin ayagi kirildi esime gel yap desem bi ton laf sayardi

Beni oyle gordu Bkti ve arkadasin isi var ona yardima gidiyom dedi hicbisey demedim desem nolcakti yardiimmi edecekti bi işin ucundan ben tutuym demez en azindan bebege bakabilirdi suan bile aglyorum keske evlenmeseydim hic

7 Cevaplar

+1 oy
(603 puan) tarafından
Bu adamlar nasıl yetiştirilmiş anlamıyorum. Eşim yerde birşey görse sen eğilme tansiyonun düşer diye onu bile düşünür. Kayınvalidem eşime hep kızar. Oğlum midesi bulanır yemeği yap. Kaldır wc temizle. Allah razınolsun kayınvaldiemden adam yetiştirmiş. Şimdi oğlana hamileyim. Önce kalbine merhamet vermek için elimden geleni yapacağım inşallah Allah izin verirse. Ne diyeyim ki böyle adamlara...
(45 puan) tarafından
Maşallah de kız sende nazar etcen
(603 puan) tarafından
Aman aman Maşallah :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aynısının dan bende de var bi tane o yüzden ölüyo olsam bi bardak su istemem
(550 puan) tarafından
Masanin ayagi kirildi desem bi ton laf edecekti o yuzden demedim korkudan
tarafından
Bizimki de aynı yardım etmez bişey kırılırsa da bi ton laf eder ben de sinirlenirim birbirimize gireriz
0 oy
tarafından
Abinin acelesi vardır belki. Sende biraz bekletebilirdin işini kuzu çok Duygusal davrandığını düşünüyorum. Böyle bir durumu yaşasam en fazla trip atardım ben. 
(550 puan) tarafından
Canm herzaman boylr hic yardimci olmaz bana
tarafından
Ha ona bir şey diyemeyecegim canım
0 oy
(1,718 puan) tarafından
Böyle insanlarda ki rahatlık dan istiyorum ya sorumsuzluk resmen
0 oy
tarafından
Yapsa ve başına kaksa daha çok üzülürsün eminim
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Kız saçmalama kimseye muhtaç değilsin. Eşine muhtacmissin gibide hissettirme yapabildiğini yap yapamadığını eşin gelince yapsın strese sokma kendini
(550 puan) tarafından
Yapmiyor sorun orda
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Sorumsuz esin 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 809 göst.
7 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 389 göst.
0 oy