0 oy
374 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (3,794 puan) tarafından
Büyük kızım için bugün biraz alışveriş yaptım.  Okula gittiği için ekstra dan almak zorunda kaldim günlük değişim yapıyoruz giyimini.  Bi triko kazak bi hırka bi tayt bi  pantolon . Bi alt üst takim. 320 lira verdim. Lc den ...idealmi çokmu azmi tutmuş 

8 Cevaplar

0 oy
(2,336 puan) tarafından
Bana göre çok ama pamuğa da zam geldi diye kıyafete yansımış LC aciklama yapmıştı ben bı hırka alayım dedim kendime 100 TL bana çok geldi 
(3,794 puan) tarafından
Evet artik eskisi gibi pek uygun diyemiyorum.  Zamlanmis hersey ama geçen pazarda gezdim alt üst takim 140 dedi lc de 100 e aldim . Herşey pahalı valla . Kendime almıyorum doğru düzgün zaten kapaliyim sabit giyiniyom ama çocuk lara mecbur aliyom.  Almasam olmuyo . Bi bot bi spor aldim bot 99 ayakkabi 80 aldim  geçen kiza.
(2,336 puan) tarafından
Evet zaten normal pazar butikler marka yerleri geçmiş ben de baktım da çok pahalı yazık günah yani bı de çocuklar hemen büyüyor çok uzun süre giyemiyor
(3,794 puan) tarafından
Pazarda ki kariya dedim cok pahali bu ne boyle dedim marka da yok dedim. Çocuk ta kalite önemli değil bundan ucuzunu bulursan gel yüzüme tukur dedi.
-Reklam-
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Geçen ay eşim yeğenleri için 2 tayt aldı 100 tl vermiş o kadar da pahalı gelmedi, fiyatlar uçmuş
(5,483 puan) tarafından
9 aylık
(3,794 puan) tarafından
Bebek bölümü acayip güzeller ya göz attım bugün kiz bebek ürünleri çok şık çok şekerler seçenek de çok oluyo . Birine rast gele baktim ikili sweatshirt 50 tl ydi
(5,483 puan) tarafından
Yaa çok iyimiş, birkaç var da işte 2-3 takım daha alacağım çorap zıbın tayt lazım
(3,794 puan) tarafından
Sitesine de göz at orda indirim oluyo outlet oluyo . Ben arada siteden alıyorum
(5,483 puan) tarafından
Tamam canım inşallah
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Su an zaten fiyatlar almış başını gidiyor tutar çok çok olmasına ama heryer aynı, zaten fazlası var eksiği yok . Bu arada okullarda forma yokmu ya bizimki de seneye başlıycak  
(3,794 puan) tarafından
Var bi alt bi üst ama dönüsumlu giyiyorlar şart değil yani. Yada üste forma alta istedi gibi giyiyo kimi . Kimi hep sivil . Karışık yani.
(1,207 puan) tarafından
Anaaam  Allah yardim etsin valla dayanmaz üst  baş desene yaa
(3,794 puan) tarafından
Aynen valla .
0 oy
(1,621 puan) tarafından

Bence gayet normal canım dün ebebeğe gittik annemle ablamın bebeğe alışveriş yapmak için takımlar 160 170 lira ya :O şaka gibiydi valla bu bahsettiğim takımlar bebek için bide oğluma bi mont alayım dedim 350 lira verdim :O tek tesellim 2 yıl giyer en  azından

(3,794 puan) tarafından
Kiz ne ettin ora daha pahali ya. Lc daha uygun kiz ona nazaran. Lc de montlar maximum 250 dir bebek ve  çocuk için
(1,621 puan) tarafından
Kız bi girdim 40 liraya kızıma çok güzel 2 tulum almıştım dedim iyi fiyatları :O hem burda ki lc de pek bebek çeşit bulamadık hemde orda ki montlar hep eski modeldi ya düşün oğluma 2 sene önce aldığım mont vardı yine montu defacto dan aldım 10 yaşında bide küçük kızım olunca ordan oraya dolanamadık :(
0 oy
tarafından
Triko kazak, zaten 90 TL civarı hırkada öyle tayt en kötü 50 TL alt üst takım 100 geçkin bence anca canım her şey çok pahalı geçen bebek eşyası baktım bende giyim en ucuz 30 TL den başlıyor sadece alt için evde giydirilen şeyler var ya ayaklı onlar adını getiremedim :) 
(3,794 puan) tarafından
Ayaklı don. :D
Valla aynen öyle kiz
tarafından
Hahah valla aklıma gelmedi canım adı neydi neydi diyorum pijama desem olmayacak diye düşünüyordum iyi dedin valla :)
(3,794 puan) tarafından
Kiz bende bilmiyom adını ayakli alt derim hep.  Ayaklı don da olur:)))
0 oy
(404 puan) tarafından
 Bu devirde normal bence biber olmuş 17 lira :)
(3,794 puan) tarafından
Anaa  yakinda taneyle alicaz artik bu gidişle
0 oy
(135,706 puan) tarafından
normal yaa bi pazara 100 tl den assaga gitmiyo
(3,794 puan) tarafından
Asgari sabit yerinde sayiyo ama zamlar üst üste biniyo valla
0 oy
(7,619 puan) tarafından
Uyguna almissiniz
(7,619 puan) tarafından
7 aydır harcadigim parayla hatri sayılır bi araba bende almıştım canlari sagolsun
(3,794 puan) tarafından
Aynen öyle.  Evde eski donumla dolaniyom 5 senelik çocuklara almaya doyamiyom. Kendime de bi alt alim demek aklıma gelmiyo.  :D
(7,619 puan) tarafından
Ana olmada kapıda köpek ol diye boşuna dememisler bizde karı koca aynı moddayız
(3,794 puan) tarafından
Valla öyle kız.  Inan benim 3 tane eşofman im var çocukların 10 dan fazla .
(7,619 puan) tarafından
Biz bu aksam ayni muhabbeti yaptik eşimle oglumun benden cok kıyafeti var diyor:))güzel bisey görünce dayanamiyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 57 göst.
25 Aralık 2023 Diğer kategorisinde 1 (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 198 göst.
29 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Filizsena (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 200 göst.
24 Mart 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,679 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 188 göst.