0 oy
553 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
........................

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aslında çok küçük bişeyden büyümüş de büyümüş ama ayrı şehirlerdessiniz sanırım boşver en iyisi uzak kalmak
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok küçük bir mevzu oysaki demekki yakın olsanız neler olur ooo benim kaynnam kızlarının için kafayı bozar iki kızı var aman şöyle temiz bkyke düşkün anne böyle eş  kayanasi he hizmet hormet boşu getir dokuyu götür kızları öyleymiş ama ben biliyorum hiçte öyle değiller ama ben gülerek hallediyorum işimi o bana bişey dedimi iğneleyici ama anne diyerek konuşuyorum ve haksızlığa gelemiyorum kocamda haksızlık varsa ortada kaldırıyor meseleyi çok yakınız birbirimize benim kaynanam ben ev aldığımda evinin temizliğini çıkarttı 23 senelik hamileyim dört aylık daha çok zoruma gitti bir o oldu en büyük tartışmamız diyorki bu ev temizleyecek burda kalınacak ben diyorum yok benim evim oldu yeni ben orayı temizleyim kocamla sonra buraya gelelim benim kızlarım gelecek bu ev temizlenecek bende inat ettim gittim kalbi kirikdi beni hamile hamile ağlattı bebeğimde hoş evde kalarak can sikintisindan gelişim geriliği çıktı dua ederek düzenli yiyerek düzeldi kuzum yoksa oda bende ölecektim ama şimdi iyiyiz oda hata yaptı biliyor bunu eşimde biliyor ama iş işten geçti kalbim kırıldı daha neler neler eller acımaz 
tarafından
......
0 oy
tarafından
..............
0 oy
tarafından
Kaynanalar için biz hep el kiziyiz gidip gorumceni kaynanana şikayet etmen çocukça olmuş kendi aranizda halletseydiniz iş böyle uzamazdi çok küçük şeylerden olaylar iyice büyümüş Allah yardım etsin Allah başka dert vermesin boşver gitsin
tarafından
.........
tarafından
Zaten ayıp etmiş sana küçük dediğim şey kendine dert etme kadının sikinitoli olduğunu kabullen annen ağzının payını vermiş zaten olayı içinde büyütüp üzüldüğune değmez

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,434,523 soru

23,593,582 cevap

305,686 kullanıcı

...