0 oy
121 göst.
Diğer kategorisinde (198 puan) tarafından
Kızlar gebelik şekerim var bebegin göbegi 2 3 hafta ileriden gidiyor böyle olup bebegine sağlıcakla kavuşan varmı korkuyorum Allah ne derse o olur ama elimde değil :(

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allahın izniyle sağ salim alırsın inşallah kucağına 

Kontrollerini aksatma drun verdiği söylediğine harfiyen uy derim 

Yediklerine içtiklerine dikkat et canım inşallah düzelir
(198 puan) tarafından
İnşallah çok sağolun uymaya çalışıyorum dikkat ediyorum ama sonra nolur bilmiyorum inşallah sağlıcakla kavuşuruz
tarafından
İnşallah canım benim ❤
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim de vardı. Korkma canım saglicakla alırsın bebeğini kucagina. Yasaklı yiyecekleri yeme. Kontrollerini aksatma hiç 
(198 puan) tarafından
Gidicem canım erken bile gidiyorum canım tatlı çekiyor mesela ölçüyorum 85 95 çıkıyor biraz çikolata yiyorum 140 ı gsçmiyor 120 125 falan oluyor sorun olurmu bu acaba
tarafından
Yeme canım. Bir iki derken sorun olmaya baslar
(198 puan) tarafından
Ya öyle diyosan uzak durayım o zaman zaten az kaldı ama canım bazen tatlı bişeyler istiyor şekerim düşükken yiyordum kontrollu ve sınırı aşmıyodum tşk ederim sağolun
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Benimde vardı gebelik şekerim karın bölgesi geriden geldi son birkaç hafta sağlıkla doğdu Allaha şükür. Sen diyetini yap aksatma şekerini olması geteken seviyede tut ben diyetimi hiç aksatmadım hamileyken kilo alacağıma kilo vermiştim
0 oy
tarafından
Bende vardı karin çevresi küçük dediler sonradan normale döndü ben dört ünite insulin vuruyordum günde maşallah 3.200 doğdu kuzum sağlıklı sıhhatli sadece erken doğum oldu riske atmadı dr 
0 oy
(425 puan) tarafından
Bennnnn sakın tatlı yeme demedi deme sonra boğazını tut benim son hafta olmasına rağmen diyet yaptım şekerim çok çıkmıştı kaç haftaliksin
(198 puan) tarafından
35 haftalık olucaz pazartesi inşallah 140 ı geçirmiyorum dikkat ediyorum ama tarlı kaçamaklarım oluyoe oda dikkatli yapıyoeum ama yapmıyım:(
(425 puan) tarafından
Yeme canım bebeğe zararlı tut kendini az kalmış erken doğum olur sonra
0 oy
tarafından
Ya canım benim açlık 96 tokluk 179 çıktı şekeri olan herkesin bebeği ileride gidiyor fakat beniö bebeğimin boyu kilosu dışındaki şeyleri 4 5 gün geriden geliyor neden acaba 
(198 puan) tarafından
Canım benimde 3 hafta göbek ileride iyi defil oda doktor dikkat et diyor sağlıklı olsunlarda ne olursa olsunlar valla kızım 2670 dogmuştu sağlıklıydj bunda tedirgnm:(
tarafından
Rabbim korusun inşallah meleklerimizi en ufak bişey de daha çok telaş eder oldum bebek büyüdükçe :(

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 262 göst.
0 oy
4 cevap 76 göst.
0 oy
5 cevap 155 göst.
28 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 210 göst.

413,406 soru

12,446,161 cevap