0 oy
187 göst.
Aile kategorisinde (359 puan) tarafından
Kızlar geçen gün post açmıştım bebeğimin kafası 2 hafta geride kalmış hidrosefoliden şüpheleniyorlar diye bugün 12 de randevum var kontrole gidiyorum bize dua edermisiniz ilerlemiş olsun 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cnm benim Rabbım korktuguna ugratmasin inşallah kötü bir şey yoktur güzel haberlerle gelirsin inşallah 
(359 puan) tarafından
Amin canım inşallah  çok teşekkür ederim
tarafından
Haber ver cnm inşallah kötü bir şey olmaz bol bol dua et bende dua edecm senin için kuzum
(359 puan) tarafından
Veririm canım allah razı olsun ediyorum bende rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah
tarafından
Amin cnm hiç korkma Allah büyüktür
(359 puan) tarafından
Girdim çıktım şimdi nst deyim evet iki hafta gerilik varmış ama geçen haftaya göre biraz daha büyümüş gerilik 3 haftaya çıkmamış ilerleme varmış tamamen durmamış çok şükür
-Reklam-
0 oy
(803 puan) tarafından
Rabbim korktugundan emin, umduguna nasıl eylesin, güzel haberlerle yuvana dönmen nasip olsun inşaallah
(359 puan) tarafından
Amin canım inşallah allah razı olsun
(803 puan) tarafından
Evladın niyetine sık sık sadaka vermeni öneririm
(359 puan) tarafından
Tamam canım yaparım
0 oy
tarafından
Rabbim gönlüne göre versin inşallah cnm ❤️ Allah kimseyi evladiyla sinamasin inş ❤️ umarım kötü bir şey yoktur❤️
(359 puan) tarafından
Amin canım allah razı olsun
tarafından
Cümlemizden inş cnm
0 oy
(2,041 puan) tarafından
İnsalalh bebişim sağlıklıdır ve doktorlar yanilmistir canım sağlıkla kucağına al inşallah banada öyle demişler annemler üzülmüş ama sağlam doğmuşum 
(359 puan) tarafından
İnşallah canım bende korkmazdım ama ikili tarama testim de riskli çıkmıştı dawn sendromlu olabilir dediler ammiyosentez yapmak istediler her şeyiyle kabulümüz deyip yaptırmamıştık hayırlısı allahtan bakalım
(2,041 puan) tarafından
Ablamın iki cocugunada aynısı dediler hatta kızda okadar korkuttular ki masallah ikiside sapasağlam doğdu biraz gelişkin bebeklere diyorlar genelde inşallah bişey çıkmaz
(359 puan) tarafından
Girdim çıktım şimdi nst deyim evet iki hafta gerilik varmış ama geçen haftaya göre biraz daha büyümüş gerilik 3 haftaya çıkmamış ilerleme varmış tamamen durmamış çok şükür
0 oy
(4,854 puan) tarafından
Insallah yanılırlar canm
(359 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(7,096 puan) tarafından
Rabbım yardimciniz olsun inşallah saglicakla gelsin bebis
(359 puan) tarafından
Amin canım inşallah allah razı olsun
0 oy
tarafından
Allah korktuğuna ugratmasin mükkeemmmelll haberlerle gel inşallah 
(359 puan) tarafından
Aminn inşallah canım girdim çıktım şimdi nst deyim evet iki hafta gerilik varmış ama geçen haftaya göre biraz daha büyümüş gerilik 3 haftaya çıkmamış ilerleme varmış tamamen durmamış çok şükür
0 oy
(1,037 puan) tarafından
İnşallah bebeğin sağlıklıdır kuzum iyi haberler verirsin inşallah

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 141 göst.
27 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 436 göst.
17 Temmuz 2020 Aile kategorisinde Ferhan CEYHAN (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 253 göst.