0 oy
342 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar doktorum aradı pazartesi 11 de takilacak tellerim ama sorun şu önce üstü 1 hafta sonra altı mi takım yoksa ikisini bir mi dedi. Bende siz ne önerirsiniz dedim bence ayrı ayrı dedi sizce napiyim ayrı ayrı gidince de eşim çalışıyor kayrayi da almak zorundayım giderken 

10 Cevaplar

0 oy
(14,154 puan) tarafından
Arkadaşım taktırmıştı ayrı ayrı. İkisini bir takarsan canın yanar arkadasimin dişleri çok aşırı kötü olmadığı halde canı çok yanıyordu 
tarafından
Oy oy yemek yiyemezsem ben biterim canım :)
(14,154 puan) tarafından
Oda öyle çok sever yemek yemeği ağlıyordu kız bizde yanında yemiyorduk ya üzülüyorduk :D
tarafından
Allahım inşallah sorun olmaz sonra duzeldi mi yedi mi canim
(14,154 puan) tarafından
Öyle çok uzun sürmedi ama yalan olmasın 10 güne yakın sürdü sonra normal yemeye başladı yavaş yavaş
tarafından
Sağol canım ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından

Önce üstleri yani ben taktırmadim bence üstler daha hassas ya fikir yürüttüm sadece :D

tarafından
Yamukluk üste var zaten canım altta yok
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Kesinlikle ayrı ayrı cnm ben çok faydasını gördüm 2 sene 1 ay düzenli kullandım bakımları yapıldı ne yamukluk ne ayrık hiç birşey kalmadı et çekilmem son buldu 
tarafından
Anladım canım çok sağol normal sert şeyler dışında yemek yiyebildin ama dimi tedavu surecinde
(1,242 puan) tarafından
İlk zamanlar çiğneme gereği duyduğum yemekleri yiyemedim tel çıkacak hissi ağrı hissi oldu ilk 3 gün mesela sıcak da icemedim sanki ısınıyor gibi hafif bı his olurdu çorba yedim patates yedim ekmegi disimle koparmadim minik yapıp önce ekmeği sonra corbami yudumladim yada ekmeğimi küçük parça alıp banarak yedim yemeklerimi alıştıktan sonra rahat yedim evet ama kontrole gidince kasma yapıyordu galiba aylık rutin de düzelme oldukça teller gevşeme yapıyor gibi his olurdu muayene gidip gelincede sert gıda yiyemezdim kastirirdi çenem agrirdi ama toparlanirdi çabucak
tarafından
Çok sağol canım bilgi verdiğin için ❤️
(1,242 puan) tarafından
Sağlıklı mutlu gülüşler olsun inşallah cnm rica ederim .
tarafından
Sağol canım benim ❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Benim bir seferde takıldı canım bide şehir dışından gittiğim için bir sıkıntı olmadı 
tarafından
Peki düzeliyor mu canım yani bir süre sonra insan gibi yemek yiyebilir miyim
tarafından
Düzeliyor canım ben çok alerjik bir yapıya sahibim alerjiden de oldu bana biraz sonra sonra düzeldi
tarafından
Çok sağol canım ❤️❤️❤️❤️❤️
tarafından
Rica ederim canım benim ❤❤❤❤
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Ne kadara taktırıyosun bede düşünüyordum
tarafından
8 bin canim
(1,207 puan) tarafından
Baya varmış cnm ya
tarafından
10 bine olan yerler de var canim şuan aşırı pahalı bende tanış doktor buldum fiyatlar uçmuş
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Canm ayipdir sormasi neden taktiriyorsun benim on dislerımde arasinda boşluk var onun icin takiyolarmi mesela
tarafından
Canım alt üst 10 bin dediler 8 e düşürdük
0 oy
tarafından

İkisi bir maf eder seni buse tek tek taktir kuzum 

image

tarafından
Normal değildin canim kuzenimin damağın üzerinde çıkmıştı diş onu bile aşağıya çekip indirip düzelttiler
tarafından
Benzer resim bulamadım bak kutuları koydum osekilde çıktı benim dişim yan dişlerden yer olmadığı içinde düzelmedi tam olarak dikti
tarafından
Hadi ya canim boşa uğraşmış oldun
tarafından
Kaplama yaptırdım 7 sene oldu çektiğim yanima kaldı tabi nasip değilmiş
tarafından
Olsun canım
0 oy
tarafından
Kardeşşmde var önce üst sonra altları taktı 
tarafından
Çok ağrısı oldu mu peki
tarafından
Evet canım oldu maalesef yemek falan yemediğ
tarafından
Hadi ya inşallah olmaz bende canim
0 oy
(141,398 puan) tarafından
ustu takti dr bana 3 gun snr alti takti ayni anda dayanamazsin
tarafından
Üstü pazartesi altı cumartesi takıcak benim de konuştuk
0 oy
(3,143 puan) tarafından
Biz kızımiza taktırdık,ilk önce üstler sonra altlar takıldı,ağiz içinde yara vs olmadı sadece bir kaç gün alismasi sürdü bide biraz ağrısı oldu,ilk ayda ön dişler hemen düzeldi
tarafından
Benim sıkıntı üste 2 dış canım başka yok bende ilk üste sonra alta diye karar verdim bakalım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 88 göst.
25 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bulut01 (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 144 göst.
2 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sare645 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 200 göst.
29 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gokceeennn (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 89 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Yagmurkokusuuu.1 (111 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,988 soru

23,628,422 cevap

307,192 kullanıcı

...