+2 oy
1,289 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar anlatmıştım bazılarınız okumuştu. Halamın oğlu ile amcamın karısı arasında ilişki vardı. İki gün önce amcam yengemin mesajlarını yakalanmış şüphelenmis .karşı komşuda olanları anlatmış ama kuzenim olduğunu söylememis.  Karısına iş için İstanbul'a gideceğim istersen seni annene bırakayım demiş yengemde gerek yok orda çocuklar ders çalışmaz diye gitmemiş. Neyse amcam evden çıkmış gece bir gibi geldiğin de kuzenimle basmış. Aldatılmak zoruma gitmedi öz yeğenimin ihaneti beni öldürdü diyormuş. Kuzenime bu gece bu şehri terk et yoksa son gördüğün insan ben olurum demiş . Gece babamı aramış diğer Amcamı sonra yengemin babasını aramış . Eve toplanmışlar gece vakti.  Ben katil olmak istemiyorum. İki tane çocuğum var onlar için yaşayacağım kızını al cocuklarini unutsun. O kadın benim çocuklarımın anası değil demiş. Onu oldurmuyorsam su çocukları yetim ve kimsesiz bırakmamak için yapıyorum bunu kızın için bişey yapmaya değmez demiş. Yengem de ağlayarak kıyafetlerini topluyormus amcam sinirlenmiş bu evden hiç bişey götürmeyeceksin kuru canını al ve defol git demiş. Yengemin babası yengemi çok dövmüş babamlar elinden almamışlar babam bende dövecektim ama babası hakkında geldi diyor . Görevliyi çağırmış amcam karısıyla beraber yengemin bütün kıyafetlerini esylarini ona vermiş abla ister yak ister sat ister kullan demiş. Kadında ne var ne yok almış . Tek celsede boşanacaklar. Halamla artık ilişkilerini kesti herkes. Onunla da kimse konuşmayacak. Babam amcamı yalnız bırakmamis bize getirmiş çocuklarla. Üstünden bir yük kalktı kuş gibi hafifledim diyormuş. Duyunca sevindim amcam o kadından kurtuldu. Geç oldu ama kurtuldu. Halam oğlunu korumak için sustu ama çirkin şeyleri açığa çıktı. O komşunun elini öpmeye gideceğim yarın. 

39 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kim bilir ne halde basmıstır yiğeniyle eşini  psikolojisi bozulmaz inşallah rabbim kurtarmiş o pislikden
tarafından
Kötü bı durumda yakalamamis ama odada oturuyorlarmis.
tarafından
Msjlarda ne görmüş  cnm
tarafından
Bilmiyorum babamla konuştum o da çok detaya girmedi ama yarın öğrenirim herhalde
-Reklam-
0 oy
tarafından
Amcan gerçekten adam gibi adam helal olsun keşke her erkek öyle olsa ..takdir ettim davranışını Allah ona ve çocuklarına hayırlı kapılar açsın inşallah ..
tarafından
Amin inşallah. Onu için zor bı durum ama metanetini korumuş.
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Acaba kim kimi ayarttı da o çocukların günahını aldı yazık olmuş çocuklara amcana 
tarafından
Suçlu ikiside . Biri evli kadına öz dayısının karisina bakıyor diğeri evli olduğu halde aldatıyor
(13,675 puan) tarafından
Evet ikisi de suçlu ama önce atesikim yaktı acaba aklını çeldi
0 oy
tarafından
Utanmaz kadın yazık etmiş yuvasına.amcan da kurtulmuş.daha önce de aldatmışti amcani galiba
tarafından
Evet işte pisliğini ortemedi.
0 oy
tarafından
Amcan gercekten kendine yakisani yapmis helal olsun. Halanla niye gorusmuyolar diyecektim ki o da bilip saklamis. Allah ıslah etsin bosanin ne b.k yiyosaniz yiyin boylesi büyük yıkım olmustur hem de öz yeğeni. Dünyanın çivisi çıkmış gercekten
tarafından
Çok söyledim halama gidelim söyle diye sustu rezil oluruz rezil oluruz başka bişey demedi
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Vallahi katli helal di ama amcan baba adammış elini pis kanına bulamamış 

Amcanın elini de benim için öp 

Ama bundan sonra aman haa barıştırmak isterlerse lütfen şen mâni ol çünkü 

Bu kadın durmaz 

O halan da zinaya göz yummuş Allah bırakmaz inşallah 

Amcan adına çok sevindim İnan aklıma geldi geçen ama kullanıcı adını unuttum yazamadım 

Amcanın yolu açık olsun ❤️ Amin 
tarafından
Yok canım ne barışması o kadar midesiz değil kendisi istemez. Bizimkilerde asla müsade etmez. Amin canım
(12,271 puan) tarafından
İnşallah canım m geçen yazdığın da bir kere daha yapmış ama barıştırmak istemişler diye okudum o yüzden dedim
tarafından
Yok o ben değilim :)
(12,271 puan) tarafından
Heee iyi barı ☺️☺️
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Çocuk lar küçük mu kiz kimseye üzülmedim Çocuk lar hariç.  Kadın da adamda birbirleri olmadan yollarina devam ederler ama çocuklar.  Ee şimdi Çocuk lar nolucak
tarafından
9 yaşında diğeri 7
0 oy
(162 puan) tarafından
Halanın oğlu terk etti mi peki orayı yüzü olmayacak çünkü bidaha ben olsam çocuklara DNA testi bile isterdim o kadından güven olmaz çünkü
tarafından
Şuan nerde olduğunu kimse bilmiyor.  Öyle bi durum olmaz umarım yoksa amcam yıkılır
(162 puan) tarafından
Allah yar ve yardımcısı olsun çok zor bi durum Rabbim kimsenin yaptığını yanına bırakmaz
0 oy
tarafından
Amcana helal olsun Allah sabır versin çok zor halan iyi oldu oğlum oğlum dedi şimdi tek kaldı çok iyi yaptınız öyle insanlarla konuşmaya değmezler 
tarafından
Aynen kendince oğlunu korudu
0 oy
tarafından
Ayy valla çok sevindim amcanın öğrenmesine. Yengene de çok iyi olmuş haltı yerken iyi kocası öğrenince mi ağlamaya başlamış beter olsunlar Yengende kuzeninde. Halanla neden konuşmuyorsunuz canım bildiği halde sustuğu için mi 
tarafından
Halamin oglu bunu yaptı halamda sustugu için ama amcam halamın bildiğini bilmiyormus bilse daha kotu olur
tarafından
Yani sonuçta halan kendinden mesul oğlundan değil ki canım, oğlunun yaptığı hatayı halana mal etmek doğru mu bilemiyorum. Gerçi o da bildiği halde susmuş
0 oy
tarafından
Aile içinde bu tarz şeyleri okuyunca tüylerim diken diken oluyor resmen ve çok üzülüyorum amcanın gendsw verilmiş sadakası varmış erkenden öğrenmiş 
tarafından
Rabbim şeytana uydurmasın
0 oy
(163,427 puan) tarafından
halana uzuldum ama yaa
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Keşke imza da attırsaydı, hiçbir şey istemiyorum diye. Allah'tan adamın elini belada bırakmamış pislik karı. Çocuklara üzüldüm
tarafından
Nafaka konusunda babası verdirmez amcama
(5,482 puan) tarafından
Çocukları vermeyecek ya nafaka alamaz muhtemelen
tarafından
Evet vermem diyor çocukları. İnşallah alamaz
0 oy
(6,541 puan) tarafından
Bence tek celsede bosanmasin, maddi manevi tazminat davasi acsin, zaten bi de nafaka odeyecek, surundursun, sevmiyosa amcani bosanaydi ne hali varsa goreydi
tarafından
Biran önce boşanması iyi olur nafakayı istemiyorum derse alamaz sanırım
(6,541 puan) tarafından
Suan sinirli anliyorum kurtulmak istiyo ama sakin kafayla dusunsun dava acsin boyle bi hakki var neden kullanmasin, nafaka kismini tam bilmiyorum ama istemiyorum der mi
0 oy
tarafından
Rabbim amcana sabır versin canim ilk açtığın postuda okumuştum bunun böyle olacağı belliydi sonuçta hiçbir gerçek gizlide kalmaz o çocuklar büyüdüğünde annelerin böyle biri olduğunu ogrnecekler Allahım ne kadar zor bir durum :(
tarafından
Evet zor bir durum Rabbim sabrını verir inşallah
0 oy
tarafından
Diger postunu da hatrlyrm

Şükür ki o kadının ne olduğu ortaya çktı

Amcana helal olsn
0 oy
tarafından
Bilio musun  yengenin  amcasına  yüreğim  cız etti geçen g9n bı konuyu anlattın  sonuç belli idi böyle olacağı  amcan medeni biri cidden 

Ama yengenin babası nasıl mahcup ve perişandır  simdi
tarafından
Evet öyledir. Hep yuvasını dağıttı hemde annesini babasini
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Amcan en iyisini yapmış.Sadakatsız bir kadın için elini kana bulayıp hapis yatmaya çocuklara tranva yaşatmaya değmez helal olsun
tarafından
Evet sakinliğjni korumuş her insan yapamaz bunu

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 930 göst.
30 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Prenses md. (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,461 göst.
9 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 152 göst.
14 Ağustos 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Aniskomhakli (1,230 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,277 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,129 soru

24,094,610 cevap

331,994 kullanıcı

...