Esimin halası ve gelini geldiler bugun dün haber verdiler bende hemen kaynanami aradim sende gel diye oda kardesigildeydi oraya davetliydj gelir misin sen çocuğa bakarsın bende yemek hazırlarım dedim tamam yarın sabah gelirim dedi neyse ben tüm hazırlığı yaptim yemekleri hazırladım temizlik yaptım giyindik filan kaynanamin interneti benimde dk olmadığından esime msj attim annen gelmedi bi arasana nerde kaldi diye meger gelmeyecekmiş oyle üzüldüm ki ben adam yerine koyup aramis davet etmişim o beni saymayip bana haber bile vermedi bende ***** gibi bekliyorum tabi kızı kardeşinin gelini oluyor cocufu olmustu 2 ay olmuş daha bebeğin dürüsünü goturmemis neymis bebeğin yanina gitmis yani insan bi arar haber verir dk netin mi yok kızından arasaydin cok üzüldüm saymadi bile beni bide küstük yani 1 sene konuşmamstik oyle kıymet veriyordumki barışalı meger bosaymis bidaha da o arayana kadar aramayı düşünmüyorum zor günümde yanımda olmayanı istemem şahsen sizce haksız mıyım ya ben kendimi ona baglasaydim yemekleri sonra yaparım deseydim