+1 oy
547 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar biliyorsunuz kaynananın yan binasına taşınıyorum ve o mahallede ki herkes komsuluga pek meraklı ama ben gelip gitsinler istemiyorum siz neler yapıyorsunuz bu durumda.

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Canım ben bu mahalleye ilk taşındım zaman yukarıdaki komşum yardım etmişti bana ama işim asla komşularla muhattap olmanı istemiyorum dedi çünkü benim yabancı olduğum bir ortamdı ben de hep soğuk durdum kapıyı kıracak gibi çaldıklarını bilirim hiç açmadım duymadım uyuyordum evde değildim dedim benim karşıma çıktıkları zaman da kimseyle muhattap değilim şimdi mahalleden hiç arkadaşım yok eşim izin vermiyor dedim samimiyet kurma mı istemiyor dedin İnan ama bunu 3-4 defa dedim bu mahallede çok meraklı evimizin içine girmeye sürekli kapıyı çalıyorlardı sürekli bir şeyler getir götürüyorlardı iyi ki de kimseye evime almamışım çünkü alt komşu sürekli bizi dinliyormuş yakın bir arkadaşım benimle aynı yerde oturuyor o söyledi dedikodumuzu yapıyormuş her yere iyi ki de muhatap olmamışım diyorum
-Reklam-
+1 oy
(3,104 puan) tarafından
Gayet basit taşınır taşınmaz önlemini al. Habersiz gelene kapıyı açma. Müsait değilim açamıyorum de. Duştan çıktım ağda yapıyorum vs gibi. Bi kere o kapıyı açarsan bir daha ne söylesen boş olur habersiz gelmeyin de desen dinlemezler. Gelmek için aradıklarında canın istrmiyorsa bahane bulup misafir kabul etmezsin. Mis gibi de mesafen olur. Çok sıkı fıkı olmaya gerek yok. 
tarafından
İnşallah koyabilirim ya
(3,104 puan) tarafından
Dediğim gibi mesafe kavramı müsaitlikden geçiyor. Her zaman müsait olamayacağını her istediklerin de sana gelemeyeceklerini öğretirsen sorun yaşamazsın. Ben baştan yapmadım bunu. Kayınbabam çat kapı gelip duruyordu eşim konuşmak zorunda kaldı tabi haliyle kırgınlıkları oldu. Hata bende bastan taviz vermemeliydim. Neyse ki eşim yanımda çözdü sorunu.
tarafından
Eşim de benim  yanımda bosver gitme gekmesinler der hep de ben inşallah güler yüz göstermem .
0 oy
(53,511 puan) tarafından
neden o kadar yakina tasiniyosun. eltim kayinvalidemin ust.katinda oturuyo musait değilim diyo kestirip atiyo.
tarafından
Malesef başka ev bulamadık
0 oy
(2,111 puan) tarafından
Yeni taşınacaksan iyi. İlk başta mesafeni koyarsın öyle gider 
tarafından
Bence de hiç de sevmem ya
0 oy
(8,264 puan) tarafından
Ay kaynanayla mesafeli olmak zor bu durumda yakın olmasan olurdu ama yakın olunca iş değişiyor maalesef. 
tarafından
Of sorma
0 oy
(790 puan) tarafından
Ben istemsizce surat asıyorum ama gerçekten bilerek yapmıyorum istemediğim bişey olunca yüzüm hep düşer buda dışardan çok belli olur. Bizde yakın oturuyoruz hep cagirirdi gelmek isterdi benim istemediğimi yüzümden tavırlarımdan anlıyor artık sanırım şimdi çağırmaya korkuyor sghdjajgd
tarafından
Bende tavır koyuyorum gerçi ama bilemiyorum ilkkez yakın oturcaz
0 oy
tarafından

Müsait değilim 2 kelime canm çok basit :)

tarafından
Eheheh :)
0 oy
tarafından
Benim oturduğum bina da 40 daire var yarısından çoğu akşamları aşağı inip hep birlikte çay kahve içerler ilk zamanlar bana da geldiler öyle çağırdı ettiler hamileyim dedim ortalıkta hastalık var sizde dikkat edin şikayet olmasın dedim sert bir şekilde ve bu toplanıp oturmalar da sokağa çıkma yasağında koronanin tavan yaptığı zamanlarda yapılıyordu samimi olmak istemiyorsan resmi duracaksın bak benim etrafımda ki binalar da kaynananin akrabaları var oturduğu yerden çağırır onu bunu eve bende tersledim kimi çağırdın tanımadığım insanların evimde ne işi var dedim dedikodu diye yanıyorlar evimde öyle şeyler istemem ben sana da şimdiden Allah sabır versin diyeyim
tarafından
Allah'tan eltimle kafamız uyuyor o gelecek benimle doğuma, sonrasında da kendi annem kalacak inşallah yine fikir degistirmediyse tabi o da. Ha gelmezse de kaynanaya kalma diyeceğim lohusa psikolojisiyle o diliyle dişinin arasında konuşmalarını kimle konuşsam telefonda kapıya yapışıp (ciddi ciddi yapışıyor alttan ayakları görünüyor ) dinlemelerini her söylediğimi şikayet etmesini falan hiç kaldiramam da çekemem deeee sjsjsjsjsj tvlere çıkmak istemiyorum cinnet geçiren gelin kaynanasını camdan attı falan :D
tarafından
Ahhahaha Allah korusun ben en fazla kovarim hdhsz
tarafından
Deliha diyor ya kaynanamı camdan atarım ama asla saygısızlık yapmam :Dd
tarafından
Cidden hiç saygısızlık yapmazmis hxjxjx
tarafından
Hahahahahhh :Ddd tıpkı ben

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 403 göst.
10 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 365 göst.
15 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2bebissannesi (579 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 407 göst.
25 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Hayal _paris01 (663 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 298 göst.
8 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Ayisigi8 (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,457,060 soru

23,904,096 cevap

322,635 kullanıcı

...