+1 oy
250 göst.
Diğer kategorisinde (86 puan) tarafından
Kizlar kiraya çıkacağız iki seçenek var bir yardımcı olur musunuz hangisi daha avantajlı hangisi iyi 

12 Cevaplar

0 oy
(4,335 puan) tarafından
Merkezi sistem tabi ki
tarafından
Kız ne merkezi sistemi ben en fazla 600 ödedim geçen kış oda Karadeniz'in ayazında artı Ocak su hepsi dahil bir tüp almış başını gidiyor mantiksiz yani
(4,335 puan) tarafından
Ben erzurumdayim buraya göre az bile veriyoruz bence binanın elektriği asansörü temizliği hepsi dahil veriyoruz ve 3 gündür de yaniyo dogalgaz
tarafından
Ama tüp ve sıcak su dahil değil doğalgaz bu yüzden daha karlı
(4,335 puan) tarafından
Evin dogalgazi da ocak ve su ikisi en fazla 70 geliyo bana
(4,335 puan) tarafından
O kadarını bilmiyorum ben eve girdim gireli hep merkeziydi bireysel hiç kullanmadik:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bireysel kombi bnce 
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Valla dün arkadasima oturmaya gittim onların merkezi sistem henüz apartmanda oturanlar daha havalar sıcak yakilmasin diyomus ama evi çivi gibiydi donduk böyle sacmalik olmaz
0 oy
(3,418 puan) tarafından
Merkezi sistem ama petekler kendinden sysllanmali yani herkexın yakıtı kendine 

Kombiden nefret eduyorum ikidir denk geldi kirada oturuyorum sürekli arıza veriyor yarın adam gelip bakcak bıktım 
(86 puan) tarafından
Onu tam bilmiyorum canım kendinden mi ama kararsız kaldım ya
(3,418 puan) tarafından
Kombi işi bana zor geliyor sürekli su basıyorsun ben bazen unutuyordum eşim kızıyordu yaktırcsn dıe :)) bu tuttuğum evde kombili dk bir gol bir arıza hrmen
0 oy
(423 puan) tarafından
Bireysel de isteğin kadar yakıyorsun ama ısınamıyorsun. Alttaki üstteki yakmadığı ya da az yaktığı için senin ev de soğuk oluyor.  Evde hep kat kat giyinmen lazım. Merkezi daha sıcak oluyor. Çünkü tüm daireler aynı sicaklikta oluyor ve yalıtımı daha iyi 
0 oy
(16,096 puan) tarafından
Ev güney cehpedeyse ve yalitimi varsa biraysel kombi iyidir. Kuzey cephe ve yalitimsiz evde kesinlikle merkezi sistem. 
0 oy
(7,621 puan) tarafından
Bizim.merkezi sistem mis gibi 
0 oy
(3,458 puan) tarafından
Valla canm bizimki bireysel alt üst yakmayinca fatura yüksek geliyor yani yaksalar sorun yok ama yanmıyor merkezi sistem daha iyi bence 
0 oy
(42 puan) tarafından
Merkezi derim ama onun dezavantajları var mesela yonetim bizimkini onumudeki ay acacakmis evde elektrili isistici aciyoruz mecbur. Birde aidat odeniyor 250 tl 2+1 e 

Avantaji ise m2 gore dogalgaz odeniyor. Mesela 80 m2 250 oduyor. 96 m2 300 diyelim m2 gore dogalgaz odeniyor ama guzel isiniyor kombide bin tl yakman gerek oyle isinmak icin
0 oy
(144,152 puan) tarafından
merkezi isitna iyi
0 oy
tarafından
Bireysel kombi tabiykide tüp ayrı Alacan merkezî de dünyanın parasını en yüksek faturam 600 gelmiştir oda bir ay
0 oy
(3,565 puan) tarafından
Yakan bir apartmanda merkezi. 

Her apartman her zaman yakmıyor maalesef. Araştırmak lazım 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 214 göst.
10 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Umutlu1 (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 293 göst.
8 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Ellonila (14 puan) tarafından soruldu
0 oy