0 oy
192 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (42 puan) tarafından

İkeanin bu besiklerine iyi degil deniyor 2. Elden alacagim ama neden memnun degil cogu kisi bebegim 7. Ayina girdi.  Besigine sigmiyor artik. Baska besik Tavsiyeniz nedir acaba 

image

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
BiZdede buna benzer var sallananlardan memnunum
(42 puan) tarafından
Bu model sallanmiyor
tarafından
ZTen buna benzer sallananlardan var dedim canm bnde
tarafından
Bende bundan istiyorum ne zamana kadar kullanilir bu
tarafından
Kızım 9 aylık kullanıyorz , 3 veya 4 yaşa kadar kullanılır demişti satıcı , e bebekten almıştm bakabilirsn canm
tarafından
Tesekkur ederim canim bakayim bir
-Reklam-
0 oy
(4,144 puan) tarafından
3 ay sonra bunda da yatamıcak canım park beşik bak bence yada böyle istiyosan bunun kademelileri var onlara bak
(42 puan) tarafından
Neden yatamiyor peki sebebi ne oluyor  hic kullanmadigim icin soruyorim
(4,144 puan) tarafından
Bebek ayağa dikilmeyi öğreniyor tutuyor kalkıyor ve tepe üstü düşme riski oluyor canım hatta 7 aylık diyosun şu an bile yapabilir
(4,144 puan) tarafından
Benim de ilk çocuğum tavsiye üzerine park beşik aldım kardeşim 3 yaşına kadar gayet rahat yattı park beşikle daha da sığar ama sıkıldı yatmıyor
(1,862 puan) tarafından
Bu beşikler derin aynı park yatak gibi
(4,144 puan) tarafından
Valla bilmiyorum o zaman canım
0 oy
(2,020 puan) tarafından
Kesinlikle park besik canim
0 oy
(4,697 puan) tarafından
En iyisi park beşik 
0 oy
(530 puan) tarafından

Bunu almıştım çok memnunum 12 aylık olacak oğlum daha uzun süre kullanır. Kademeli olduğu için çok avantaj kademesizler uzun süre kullanılmaz 

image

0 oy
(1,635 puan) tarafından
Bebek ayağa kalkmaya başladığı zaman ve boyu uzadığında düşme riski çok yüksek.

Eşim sağolsun beni dinlemedi bu tarz büyüyen beşik aldı. Baya bi park beşikte yatırdım yavrumu ama odasına ayırınca beşik dolap park beşik falan sığmadı odaya o yüzden büyüyen beşiğinin altındaki kata geçirdim şuan 2 buçuk yaşında ve ayağa kalktığı zaman boyu anca yetişiyo.

Eğer beşiğinde normal yatırsaydım şuana kadar defalarca atardı kendini aşağı.

Bunları almak yerine en genişinden bi park beşik al rahat edersin
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Şuan aynısı bende var ve bende 2. Elden aldım canım çok ama çok memnunum tavsiye ederm kesinlikle 11 aylik olucak kızım birinci kademede bide 2. Kademe var yatamaz diyen arkadaş 3 yaşındaki çocuk çıkamadı içinden bnm kız nasıl çıksın Allah aşkına 4 yasina7kadr rahat kullanırım Bn bunu sende aynı kullanan biri olarak diyorum 
(42 puan) tarafından
Cok iyi oldu yorumunuz alicam o zaman teşekkürler
(4,060 puan) tarafından
Rica ederim canım en üst solda6olan beyaz benimki canım haberin olsun

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 228 göst.
18 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 108 göst.
6 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 119 göst.
29 Temmuz 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Papatya43 (548 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 95 göst.
4 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Papatya43 (548 puan) tarafından soruldu

405,729 soru

12,158,559 cevap

36,600 kullanıcı

...