Söyle basliyim kizlar. Ben 2 yil eşimin birlik yaşadım. Bir buçuk yıldır da Kendi evine çıktım. Neyse bnm kız kardeşimle erkek kardeşim geldiler iki haftadır bendeler. Erkek kardeşim ben çalışacam burda diye tutturdu. Bı is için form doldurdu. Bı hafta dir onu bekliyor. Ve kardeşim aşırı derecede sigara iciyo. Sabah uyuduğu oda duman altı oluyo resmen. Kaç defa uyardım demin gittim yine cam kapalı odada yatağında sigara içiyordu. O kulu orda bırakıyor sonra yorgan değince her tarafa savuruyor. Oda halı koltuk kulde kaliyo. Az da değil sabaha 10 tane iciyo. Balkon yine aynı. Yani çok pis her taraf sigara kulu duman. Ben de bir kızım var 2 yaşında ve 8 haftalık hamileyim. Zor geliyo bana. Demin eşimde dedi ise girerse bizde mi kalacak diye evet dedim. Neden bana önceden hiç bahsetmedin dedi. Ani gelişti dedim neyse dedi sustu. Ne yapsam bilemedim. Kardeşiminde gitmeye hiç niyeti yok. Anneme de denemeye çekiniyom. Arada kaldım. Kalsa hergun o pislik le ben ugrasacam. Kalmasin da diyemiyom. Akıl verin yaa
1,487,822 soru
24,321,342 cevap
345,323 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın