0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (112 puan) tarafından
Üsküdar zynep kamil hastanesi tamam olarak nerede bilen varmı hanımlarr. Yarına randvum var bna uzak ama yapıcak birşeyim yokk  mecburi oldgm yerde dvlt hastansne randvu yook

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
düzenlendi

image

Harita üzerinden zeynep Kamil diye yaz sonra yol tarifiné baş orada toplu taşıma var ona bas alternatif gidisleri hepsini gösteriyor 

(112 puan) tarafından
Gidersem hemen marmarayla gidcm de hastane için tereddütteyim
tarafından
Nereden geleceksin
(112 puan) tarafından
K.çekmeceden
tarafından
Yükledim yoruma bak
(112 puan) tarafından
Ya bide orda muayene olmadan perinatolojıye randvu alıp bakıyrlarmı
tarafından
Perinatolojiye ben bildiğim normal randevu alarak gidiyorsun yeşil alan acıyor gittiğin doktor öyle randevu alıp gidiyorsun. Ama zeynep kamilde sistem nasıl çok bilgim yok
(124 puan) tarafından
Baska yerde muayne oldun sana perinatoloji mi actilar. Sen direk.zeynep kamil.perinatoloji gidiyorsun dogru mu anladim canim
(112 puan) tarafından
Hımmm 182yi aradm 27sne randvu var 15gnü aştgı için verlmıyr yarn arayn tekrrdan dedi bnde bkıcm bakırköy bna yakın üsküdar çok uzalk
(112 puan) tarafından
Ewet farklı hastaneye muayene gdyorum bna hangi hastane olursa olsun randvu al git dedi bizm buralardada yok orda var
(124 puan) tarafından
Zeynep kamil perinatoloji guzel canim ama tekrar cagirirlar yani bi seferlik isin bitmiyor o yuzden yakin hastane tercih etmen senin icjn daha iyi olur
(112 puan) tarafından
Ozmn bekliyeyim bakırköy nezmn açilirsa oraya alıyım ultrason veryrmu pki
(124 puan) tarafından
Ultrason veriyor mu ne demek sen ne icin gidiyorsun detaylo icin mi
(112 puan) tarafından
Bna o bölme gt niçin hit veya gtme demdi ana perinatoljıye randvu alıp gidersn ogumda bebegin birşeyı varsa biz normlmultrasnda gremiyrsak dogumdan snra bize si bize perinatolojiye ndn göndermdnz bni flan demyin dedi hpsi buu
(124 puan) tarafından
Valla.canim.bende anlamadim seni niye yollamis. Kac haftaliksin. Detayli ultrason icin yolladiysa zeynep kamil zaten yapmiyor
(112 puan) tarafından
25 5 oldum cnm
(124 puan) tarafından
Detayli zaten 24 e kadar yapiliyor. Onun icin yollamamistir. Bebekte sıkıntı mi gördü acaba
(124 puan) tarafından
Eski postlerina baktim evet detayliya yollamos seni ama senin zamanin gecms
-Reklam-
0 oy
(1,154 puan) tarafından
Nerden ne ile geleceksiniz ? Tarif edeyim
(112 puan) tarafından
Pki hastane nasl ilgilniyrmu
(1,154 puan) tarafından
Ben ilk çocuğumu orda kontrol erdirdim ve doğumu orda yaptım şimdi ikinciyi doğuracağım ve riskli gebeyim hiç problem yaşamadım şu zamana kadar asistanlardan bile memnunum ama kotusu de vardır illaki ben denk gelmedim şükür
(112 puan) tarafından
Bnada her hstanede hp iyi doktr denk gelmştr vlla
(1,154 puan) tarafından
Herkes biz kadar şanslı olmuyor maalesef ama dediğim gibi ben memnunum
(112 puan) tarafından
Aynen öyle valla canm

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 45 göst.
0 oy
0 cevap 29 göst.
0 oy