0 oy
268 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (513 puan) tarafından
merhaba hanimlar,

37+4 hafta hamileyim. esim 3 gündür kovid fark ettigimizde hemen tedbirimizi aldik odalari ve herseyi ayirdik. hic karsilasmadik ben kapidan yemegini falan veriyorum lavabolarimiz banyolar da ayri. bunun disinda sizler de yasadiysaniz neler yaptiniz bulasma durumu oldu mu dikkat ettiginiz halde. dogumuma da az kaldi esim karantinada erken dogum olmasin diye dua ediyoruz. bana ve bebegime de bulasmaz insallah dua edin bize :(

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ayy canm kıyamam sana sende bi belirti varmı inşallah bişey yoktur :(

(513 puan) tarafından
sagolasin canim benim yok cok sukur bende birsey insallah olmadan da biter de. dua et olur mu cok ihtiyacim var. :(
tarafından
Allah yardmcn olsn canm plastil tabak çatal kullanın canm onlarıda çöpe atın , eşine kapı önüne yemeğini koy uzaklaş hemen , sürekli evi havalandır özellikledr eşin yarım saatte 1 açsn kaldığı odanın camını
(513 puan) tarafından
aynen canim oyle yapiyoruz hic daha karsilasmadik kapidan alirken bile maske takiyor ben de birakirken koridordan gecerken maske takiyorum. her onlemi aliyoruz Allaha sigindik bakalm insallah canim. Allah razi olsun kimseye yasatmasin cok zor
-Reklam-
0 oy
(120 puan) tarafından
Cnm bizdede aynısı oldu eşim hemen oyayi ayırdık. Yemeğini kapıya bırakırdım odasına büyük leğen ve çamaşır suyu kattım bulasiklari ozonlu suda bekletirdi akşama alırdım makinede 65 derece yikardim. Günde iki defa adaçayı, kekik,limon,bal çayı yapıp verdim. Yine aynı günde iki defa propolis kattigim pekmez veriridim ve yemeklerimi kemik suyuyla yaptım çok şükür hemen atlatmisti. En azından ayakta atlattı ilaçlarınida almıştı tabi. Kızımla bizde çok şükür bişey olmadı. Aynı kendimizde yedik eşime verdiklerimden ozmn hamile değildim. Evi iki güne bir ozonlu bezle silerdim dokunduğunuz yerleri elimde eldivenle. İns hayırlısıyla atlatır cnm çok geçmiş olsun
(513 puan) tarafından
cok tesekkurler canim. aynen bizde bayagi bir karisim yapiyoruz propolis pekmez limon zencefil zerdecal cogu seyi tukettirdm esime bol bol meyve veriyorum. paca corbasi icti sarimsak cok tuketiyor. bakalim insallah atlatir da dogum olmadan kurtuluruz bu illetten. umarim brnim dogum erken.olmaz. cok tskler canim bnm
(120 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm sabırlı ol sakin olmaya çalış ins şifa olsun sende tuketebileceklerinden yemeye çalış ins atlatirsiniz tez zmnda
(513 puan) tarafından
insallah canim benim cok tesekkurler
0 oy
tarafından
6 aylık tın olduğunda odaları ayırıp maske taktım o şekilde atlattık şükür
(513 puan) tarafından
bizde ayirdik herseyi cnm. iyi bari cogu kisi boyle yapinca bulasmiyor sanirsam insallah bizde de bulasmadan atlatiriz.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 66 göst.
24 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 136 göst.
2 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Pasakizz (913 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 124 göst.
21 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde byebruss (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 74 göst.
21 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde byebruss (63 puan) tarafından soruldu

412,578 soru

12,421,495 cevap

45,249 kullanıcı

Kategoriler

...