Bi kere duvara kalemden murekkep fiskirtmistim veee anneme gidip kardesimin yaptigini soylemistim Kardesim de annemden bi guzel dayak yemisti.Kaşagiyi okumustum o zamanlar . boyle bir sey yaptim diye cok uzulmustum .Kardesim aglayinca ben de aglamistim ama gercegi itiraf etmemistim Biz de böyle bi ablayiz iste ; sinsii , huysuz , planci hehehe Mahallede herkes kapisinin önunde pet kola sisesi biriktiriyodu .Bakkallar geri alirken para veriyodu Kardesim , ben ve arkadasim komsumuzun kapi onlerinden calip mahalledeki bakkal amcaya satmistik jssjjsjs baktik kimse cakmiyo bunu meslek haline getirdik djjdjdjd Güccük hirsizlar (yas 7)
Benim yaramazlıklarını destan olur benim de şimdi bebeğim olacak eşim de yaramazmış ben de bakalım kime çekecek
9 yaşındayken ablam ile ağaç dallarını toplayıp birbirlerine bağlayıp poşette koymuştuk onuda komşunun bahçesine koymuştuk sonrada bomba var diye bağırmıştık polisler bomba ihma ekipleri gelmişti poşeti patlattılar bizde onların izliyorduk ama kimse bizim yaptığımızı bilmiyordu halada kimse bilmiyor
amcam kanaryasini bize emanet etmişti annemde kafesle balkona koymuştu bende gittim merakli merakli kapısını açtım kuş da kaçtı gittim hemen anneme dedim ki anne abim kuşu kaçırdı annem abimi bir güzel dövdü ben hiç ses etmedim daha yeni itiraf ettim hatta ama o donem henuz 4,5 yaşındaydım
Orta sonda sınıf defterini ben ve 5 arkadaşım sobaya attık bununda ilk defa yazıyorum müdür kafayı yemişti 1 hafta
Ben küçükken su balonları doldurup karşı binaya fırlatıyordum aşağıya fırlatıyordum insanların üzerine patlayı veriyordu
Lise 3 falan. Ders boş hoca gelmemişti. Arkadaşımın da sevgilisi baska sınıftaydı. Cocugu dersten cikarabilmek için müdür yardımcısının odasına girmiştik. Aramızda iyiydi hocayla. Neyse ben hocanın yanina gectim masaya. Arkadaslar hocayi oyaladı bende bi kağıda hocanin kasesini bastım üstüne de hocanın imzasini taklit ettik. Altina da çocuğun adını yazdık. Aldim kağıdı sınıfa geçtim. Hocam müdür bu arkadasi çağırıyor dedim. Cocugu çıkardım sınıftan ortadan kaybolduk. Tabi müdür yardımcısı anlamıştı bana da bunlarla takıla takıla onlar gibi oldun demişti
Kardeşimi birinci katta otururken balkondan ittim, düşüp birden kafasını çatıdan su akan oluğa çarptı kesilmişti kanadı. Tabi telaşeye kapıldım tutuştumm annem görecek diye. Kardeşim küçüktü konusmaiyordu pek konuşsa da genelde ben anlıyordum dilini. Gittim ağlayarak annemi bahçeye götürmüştüm bakondan tırmandı düştü diye. Bı kaç sene sonra söyledim kendi ittigimi
1,502,382 soru
24,530,901 cevap
359,954 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın