0 oy
212 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Dört buçuk ay önce doğum yaptım bir ay önce de adet oldum şimdi adetim bir hafta gecikti. Normal bı durum mu yarın sağlık ocağında kan vermelimiyim ?

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Boncuk kız normal diye biliyorm
tarafından
Doğumdan sonra düzensiz olunurmus öyle diyorlar ama insan yine de korkuyor
tarafından
Normal doğum mu yaptın cnm bende 6 aydır dogum yapalı ama daha düzensizlik olmadı bende çok şükür her ay aynı gün oluyorm
tarafından
Sezeryan ile doğum yaptım
tarafından
Anladım
-Reklam-
0 oy
tarafından
1 sene düzensizlik normal
tarafından
Teşekkür ederim ☺️
0 oy
(453 puan) tarafından
Benimde 4 ay oldu doğum yapalı bı kez erken adet oldum bu ay da gecikti henüz düzene girmedi yani bence seninde öyledir
tarafından
İnşallah öyledir
0 oy
(50 puan) tarafından
Ben doğum yapalı 1 sene olcak benim ki hala düzensiz ama suphelecencegin bur durum varsa test yap derim
tarafından
Aynen içim de kalmasın
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Norml cnm ama genede test yap bn 2 buçuk yıldır doğum yaptm düzensiz oldum hep düzensizlik yüzünden hamile olduğumu bile anlamadm düzensizlik icn gittim hastnye hamile olduğumu öğrendim:) sen yap yinede ama 2 yıla kadr duzensizlik çok norml doktorum demişti emzirdigimiz için 
tarafından
Sürpriz olmuş size ☺️ umarım düzensizliktir benim ki de
(1,122 puan) tarafından
Aynen cnm ıyikide olmuş ama çok sevndik:) inşllah sennki duzenszliktr cnm bebeğin küçük daha yarn kan ver çıkar inşallah
tarafından
Evet bebeğim küçük ve sezeryan ile doğum yaptım.
(1,122 puan) tarafından
Icini ferah tut cnm inşllah adetn gecikmistr seni çok iyi anliyorm ağladığımı bilirm adet geciktigi zamn ya hamileysem diyordum hep
tarafından
Evet bende korkuyorum hem bebeğime yazık hem de kendime
0 oy
tarafından
Doğumdan sonra düzensiz olabiliyor canım ama yien de kan ver 
tarafından
Evet yarın gidip vereceğim
0 oy
(122,627 puan) tarafından
kiz olurmu olur ☺ adin ne senin
tarafından
Neslihan ☺️ olmasın sevda bebegim küçük hem de ben sezeryan ile doğum yaptım.
0 oy
tarafından
Eğer emziriyorsan düzensizlik yasaman normal canım ama emzirmiyorsan ve gecikiyorsan gebelik daha yüksek ihtimal 
tarafından
Anne sütü + mama içiyor
tarafından
O zaman emzirmeye bağlı gecikme yaşıyorsun canım kan vermek istersen yine ver ama 10 ila 12 güne adet görürsün ben emzirirken bir ay adet olur bir ay olmazdım temelli

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 103 göst.
11 Haziran 2021 Aile kategorisinde Havvanur12 (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 161 göst.
11 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Selenyatkineymen (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 207 göst.
15 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,855 soru

12,128,023 cevap

36,491 kullanıcı

...