0 oy
269 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bebeğim 8 buçuk aylık anne süt+ek gıda alıyoruz. Geceleri doymuyor  mama içmiyor ha.yva.n sütüyle cici bebe karışımı yapıyorum biberonla içmiyor gece gece Çorb içirsem uykusu açılıyor bu sefer de uyumuyor ne yapacağımı şaşırdım artık ne yapabilirim. 

3 Cevaplar

0 oy
(1,657 puan) tarafından
Benim kızım 7 aylıkken gece beslenmesini kendi kendine bıraktı inan hiç bilmiyorum kuzum mama alsan içmez mi
tarafından
Nerde değişik markalarda Denedim yinede  içmiyor
(1,657 puan) tarafından
Anladım keşke gece beslenmesini bıraksa peki cnm çorbasını yedir icene doyur suyunu falan ver öyle yatır belki kalkamaz sabaha kadar
tarafından
Bu seferde gaz yapıyor yiyp uyuyunca  gazdan uyuyamıyor
(1,657 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun o zmn
-Reklam-
0 oy
(1,055 puan) tarafından
Meyve pureleri var onlardan yedir yatırmadan önce yada sen irmikki meyve püresi gibi yapabilirsin 
tarafından
Sorun şu ki benim bebeğim hazır gıda tüketmiyor geçen gün aldım hero baby nin 1 kaşık verdim tükürdü sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum valla
0 oy
tarafından
Canim sut icin cok erken daha aptamil al yap yesin gece cocuk yedikten sonra al omzuna bekle gazini cikartsin cikartmazsada 5 dakika bekle geri koy ben hep oyle yapiyorum 
tarafından
Ebe suyla karıştırabilirsin dedi öyle yapıyorum içmesi için içmiyor neredeyse tüm markaları denedim içmiyor
tarafından
Aptamil prosyneo denedinizmi iyi ve gaz yapmıyor diye biliyorum genede sen bilirsin canim aklima baska birsey gelmiyor kilo alimi iyiyse geceleri kes istersen

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 225 göst.
0 oy
2 cevap 70 göst.
0 oy
8 cevap 210 göst.
4 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Yeni.bir.anne (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 110 göst.
3 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Yeni.bir.anne (1,073 puan) tarafından soruldu

410,878 soru