0 oy
283 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,558 puan) tarafından

Evimden artık soğudum resmen hergun ağrıyla uyanıyorum huzurlu mutlu olduğum bir gün yok eşimden hem soğudum hemde anlaşamıyoruz bir oğlum var zavalliyla ilgilenemiyorum bile canım bişey istemiyor bereket bile kalmadı evde insan evini temizler oh çok şükür der demi diyemiyorum resmen gözüme batıyor herşey bunaliyorum ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz:(

4 Cevaplar

0 oy
(12,272 puan) tarafından
 nazar Olabilir hemen büyü düşünme
(2,558 puan) tarafından
Bilmiyorum işte cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evınde telefondan ayetel kürsi Felak nas aç kuran ı kerim aç seslı dinle belkı rahatlarsın çevrenızde sizn evli olmanızı istemeyen çekemeyen ayırmaya uğraşan insanlar varsa kım olursa olsun evıne sokma evıne şeker flnn serpildi mi halının altına 
(2,558 puan) tarafından
Evde çocuk var illa oluyor kuzum kırıntı falan hergun supururum ama hep mi hasta uyanır insan baş ağrısı bel ağrısı bacak ağrısı
tarafından
Yok canım kırıntıdan bahsetmiyorum benm arkadaşım var kaynanası bunları ayırmaya çalışıyor yatak odasına halının altına gizlice şeker serperken görmüş hocayla görüşmüş bu eşleri ayırma huzursuz etme büyüsüymüş  eğer varsa sizin evliliğinizi istemeyen bişey yapmış olabilir diye dedım
(2,558 puan) tarafından
Haaa yok kuzum Allah korusun ya
0 oy
(209 puan) tarafından
Bakara suresini açıp evde onu dinleyebilirsin gerçekten çok iyi geliyor bereket kalmadığını düşünüyorsan namaza başlaman falan gerçekten çok iyi olur hem kendin de rahatlarsın bunlar iyi gelir sana aklını kötüye yorma 
0 oy
(57 puan) tarafından
Nazar olabilir bol bol dua et

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 372 göst.
13 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Evrim.34 (597 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 194 göst.
22 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 391 göst.