0 oy
344 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,055 puan) tarafından
Kızlar konu şu ailemden uzaktayım ben Ankara onlar izmirdeler ben bu sene iki defa gittim 

Bı bebeğim 5 aylıktı tek uçakla gittim bide bebeğim 8 aylıktı ozel kendi arabanızla eşimle beraber bayramda gittim 

Ama annem yine gitmemi istiyor ve bu sene hiç gelmediler bana oğlum şuan 1 yaşına girdi tek gel otobüsle diyor e diyorum ben nasıl yaoacam gece gel diyor e diyorum bu bebek emmeye uyanıyor nasıl emziririm örtüyü atıyor nasıl tek yapamam başımıza bişe gelse bize olmaz falan 

Dedim habire bebekle beni çağırıyoruz arabaları var altlarında onların kardeşim gelecekti gelmicek babam gelcekti gelmiyor e kimse bana gelmiyo beni habire cagiriniyonuz bebekle dedim 

Haksizimiyim ya moralim çok bozuk bana hep haksızlık yapılıyo herzman 

5 Cevaplar

0 oy
(4,267 puan) tarafından
Haklısın canım esinle aralari nasıl ondan çekiniyor olabilirler 
(4,267 puan) tarafından
Onlara karşı tavırları nasıl peki
(1,055 puan) tarafından
Hepimize karşı pek iyi değil şu aralar
(4,267 puan) tarafından
Sıkıntıları var demek.ki biraz daha bekle sen gitme belki onlar gelir
(1,055 puan) tarafından
Zaten büyük büyüklüğünü yapmasm küçükler anlayış gösteriyo bu devirde
 bekliyelim bakalım
Neyse sağol canım
(4,267 puan) tarafından
Sende sağol canım
-Reklam-
0 oy
(1,055 puan) tarafından
Gerçekten burda soru seçimi yapılıyor 
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Ben gitmem niye beni düşünüp gelmiyorlarsa bende gitmem ben doğum yaptım 90 günlük oldu bebeğim abim gelmedi annem köyde kışlık hazırlı için gitmişti bende gezip geleyim diye eşimle günü birlik gittik annem abinin yanına gitsene dedi ben doğum yaptım onlar geldimi ki ben gideyim çocuk göstermeye mi gitcem dedim zaten abimlede tartıştık ölü ölüme dedim gitmem dedim karısı tatile gitti benim doğum esnamda senin yanına gelmedik tatile gittik dercesine sürekli kızının fotolarını paylaştı hiç de umrumda değiller benim gelene giderim gelmeyene gitmem 
(1,055 puan) tarafından
Biraz anlayış giriyor bu devreye anlayış göstermek gerek
(1,108 puan) tarafından
Küçük çocugun varken gidemezsin otobüsle altına yapar emmek ister
(1,055 puan) tarafından
Öyle tabi hadi uçak 1 saatti e arabayla rahattım kendi arabamiz gerçi arkadasindi araba da
Böyle olmaz göze alamam zaten
(1,108 puan) tarafından
Aynen öyle cnm eşim onlar gelsin sen gidemezsin çocukla de geç eşine de söyle böyle at topu eşinin üstüne
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Çağırıp duruyorlar diye gitmek zorunda değilsin. Kalp kırmak istemiyorsan da ben çok geldim artık sira sizde. Bebekle otobüs yolculuğu zor göze alamam de. 
(1,055 puan) tarafından
Öyle evet gidemem zaten göze alamam ki
Kırmak jstemem zaten lafimida dicem ya
0 oy
(392 puan) tarafından
Cnm gitme bnce onlar gelsin. 
(1,055 puan) tarafından
Eşimde olmaz dedi zaten benimde gönlüm yok onlar gelmiyo diye gidemem

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 492 göst.
21 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 539 göst.
24 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sni ck iyi anliyorum (909 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 591 göst.
7 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,323 göst.
11 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde bahtsizbedevi (169 puan) tarafından soruldu

410,553 soru

12,350,852 cevap

40,495 kullanıcı

Kategoriler

...