0 oy
92 göst.
Aile kategorisinde (383 puan) tarafından
Boyun agrisi ile doktora gtmstim emar cektirdim bugun sonucu gosterdim boyunun 2 farkli yeeinde 2 fitik var fizige baslaman gerekiyor dedi...asiri bi agrisi yok suan iyiyim ama bazen kotu zongluyor aranzda fitik olupta fizik tedaviden snr geciren oldumu...

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Fizik tedavi tamamen gecirmiyo bebis bende de iki tane var c4 c5 te ilerleyen zamanlarda da yasam kaliteni dusuruyo 
(383 puan) tarafından
C4  c5 ne oluyor anlamafim da.. senin ne seviyede nelere dikkat etmem gerekiyor mesela
tarafından
Soguk tutma stres yaparsan eger kasilma oluyo bas be omzun fena agrir hatta bazen koldada uyusma olur c4 c5 te omurganin sayisi canim :)
(383 puan) tarafından
Heanldmcnm :)
-Reklam-
0 oy
(1,055 puan) tarafından
Benimde mr sonrası doktor kazanı geçirdin demişti yok öyle bişe dedim .2 fıtık var ağrı yok ama uyuşma anı buyun tutulması gece kol uyusuklugu çok oluyor benimde acil fizik tedavi almam lazım 
0 oy
(65 puan) tarafından
3 tane var artı düzleşme var demişti 4 5 sene önce. Fizik önerildi mi pek hatırlamıyorum ama gitmedim. Pazar poşeti taşıyamam boynumdan kollarıma uyuşma yanma ağrı oluyor yatarken kollarıma ağrı oluyo senede bir tutulma oluyo illa normal olarak ağrı hissetmiyorum fizikle de tam Bi tedavi olacağını sanmıyorum
(383 puan) tarafından
Herkes ayniseyisoyluyor...fiziktedavi ise yaramazmis.. eeebu agrilarla yasamaya alisicaz sanırım
(383 puan) tarafından
Fitik oldumu gecmiyor omur boyu cekersin diyolar
(65 puan) tarafından
Yani kayınvalidemin belinde fıtık vardı götürdüm fiziğe geçmedi gerçekten

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 19 göst.
+1 oy
11 cevap 418 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ruveydacacan (967 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 241 göst.
11 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2121erva (1,409 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 47 göst.
11 Haziran 2024 Aile kategorisinde Mrtbed (3 puan) tarafından soruldu

404,453 soru

12,116,531 cevap

36,462 kullanıcı

...