Malumunuz biliyorsunuz yazmıştım artık gemileri yaktım kaynanamla yaşamak istemiyorum gerekirse bosanicam diye... bugün gorumcem aradı ben de açtım bana niye bizim telefonumuzu acmiyorsun diyor biten geçen acamadim müsait de değildim bugün açtım baktım sesini yükseltiyor niye acmiyorsun seni artık tanıyamıyorum diyor utanmadan. Bende baktım sesi yükseliyor açtım ağzımı yumdum gözümü resmen gozgore göre bana iftira atıyorsun gıda hesap soruyorsun ben sana cevap vermek mi zorundayim benim kızıma bir çorap dahi almadılar 3 gün hastanede yattım son gün geldiler üstüne çekirdek yiyip bana toplattilar kizima birsey almak yerine gidip obur torunlarina alisveris yaptilar gozumuze gozumuze soktukları bende pısırık gibi suscakmiyim bağırdım çağırdım bende okadar yaptiniz ' şeylerden sonra bide bana hesap mi soruyorsunuz dedim
iyi etmissin sus sus nereye kadar.. sanki sen onlarla konusmak zorundaymissin gibi tovbe yaa
Ben senin diger postunuda okumustum canim cok sinirlenmistim hatta hastanede cekirdek yemelerine bide arsyip hesap mi soruyo yuzsuz gibi ona neymis sen onlari aramak yada telefonlarini acmak zorunda degilsinki iyi vermissin azinin payini herkez haddini bilsin kendilerini cok yuksekte goruyolar her halde
Mecmurmuyum acmaya diyeydin ne ariyonuz acmiyosam aramayin allla alla
1,446,311 soru
23,758,881 cevap
315,348 kullanıcı