0 oy
470 göst.
Diğer kategorisinde (720 puan) tarafından
Şimdilik Goon marka bezi beğendim ama bana biraz pahalı gibi geldi hem fiyatı uygun hem kaliteli bez yok mu ?? Bütün bezleri deneyemeyecegime göre herkes tecrübesini yazabilir mi ?? 

22 Cevaplar

0 oy
(1,431 puan) tarafından
Ben daha almadım ama etrafımdaki herkes sleepy kullanıyor ve çok memnun bende aldım o yüzden 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben bütün bezleri denemiş biri olarak bim in bezinden çok memnun kaldım tavsiyede ederim 
0 oy
tarafından
Evybaby kullanıyorum süper
0 oy
(3,146 puan) tarafından

Valla bezi bebek seciyor. Ilk kizimda primayla basladik molfix bimin bezi migrosun bezi hepsini kullandik en son sleepy ile mutluluga kavustuk suan 2 yasinda tam gaz sleepy ;)

Yeni dogum yaptim 39 gunluk bebegim var paket paket sleepy aldim ama malesef yaramadi dogdugundan beri 1 aydir pisik poposu 4 tup krem bitti gecmiyor en son bezden oldugu aklima geldi degistirdik molfix aldik baya duzeldi geciyo pisigi. Kizim bezini kendisi secti. :)

0 oy
(7,483 puan) tarafından
Sleepy tavsiye ederim canim. Ama tamamen bebegin cildi ile alakali. Deneyip gorebilirsin canim. Ben hugies komili  bimin ve a101 in bezi bunlarifa kullandim hic biri pisik yapmadi hamdolsun. Ama ben aralarinda sleepy begendim kokusuz daha dogal geldi.
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Ben sleepy alacaktim ama eşim aldırmadı prima alacakmış. Prima premium care aldim bakalim 
0 oy
tarafından
Kesinlikle prima
0 oy
tarafından
Nerden bulucaksn onu her zaman. Elinin altinda olan bi bez seç
0 oy
tarafından

Sleepy der geçerim :angel:

0 oy
tarafından
Sleepy canım.       
0 oy
(10,039 puan) tarafından
Sleepy kullanıyorum çok ta memnunum:)
0 oy
(78 puan) tarafından
A101 de sleppynin beyaz paketleri var onlar cok guzel kesinlikle tavsiye ederim.
0 oy
tarafından
Sleepy kullanıyorum aşırı memnunum doğduğundan beri hiç sızıntı yapmadı 
0 oy
(6,679 puan) tarafından
Ben hugges kullaniyorum cokda memnunum)
0 oy
(820 puan) tarafından
Prima goon molfix sleepy hepsini kullandım primanın kalıpları çok küçük goon çok güzel ama yenidoğanda göbek oyuncu filan yoktu dümdüz bi bezdi molfix güzel sleepy gibi kaba ve şişik değil kızım 6 aylık ve sleepy kullanıyoruz fiyat olarak en mâkulu bu geldi bana beze sen değil birazda bebeğin karar veriyo canım bize iyi gelen bi bez size alerji yapabilir denemek lazım 
0 oy
(1,304 puan) tarafından
Slepy le basladim sızıntı yapiyodu yanlardan molfi× aldim harika cok memnunum fiyati ona gore yulsek ama cok sık degistirmek zorunda kalmiyosun kuru kaliyo poposu islaklık vermiyo poposuna
0 oy
(2,133 puan) tarafından
Bimden alcam valla eyybi baybi :))) neyse iste adi
0 oy
tarafından
Ben indirim bulunca prima aliyorum . 
0 oy
tarafından
sleep canım.
0 oy
tarafından
Molfix kullaniyoruz memnunum