0 oy
256 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (222 puan) tarafından
3 gündür geceleri adet sancısı gibi sancım vardı hanımlar hatta 3. Gece biraz şiddetliydi, ertesi gün baktım bebiş hareketsiz, ne yaptıysam 5-6 kereden fazla hareket etmedi, akşam 10 a kadar bekledim ve doktorla konuştum o da acile gel dedi, acilde ultrasonda herşey normaldi, suyum rahim ağzım kalp atışlar vs, hadi bi de nst ye gir nolur nolmaz dedi doktor, ve 20 dk sonra düzenli kasılmalar olduğunu gördük, derhal yatışım verildi, o arada da formaliteden PCR testi yapıldı yatış olacağı için, eve gittik eşyaları aldık geldik tam yatıcaz, bu sefer de ta taaa covid pozitifsiniz. Hiçbir belirti yok, şok geçirdik hem gülüyorum sesli sesli hem ağlıyorum sinirlerim boşaldı. Velhasıl şuan hastanedeyim, sancılar duracak mı belli değil, düzenli gelmeye devam ediyor, bebişin kilosu 2200 ama hala 32+4 de yani minnacık, bu covid nerde nasıl buldu bizi Allahtan tek doz aşım vardı. Öyle işte hanımlar... 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçmiş olsun umarım bir an önce atlatirsiniz moralini yüksek tut
(222 puan) tarafından
Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(14,428 puan) tarafından
Geçmiş olsun kuzum 
(222 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Anamm Allah şifa versin canım. İnşallah durur sancı bebiş biraz daha bekler
(222 puan) tarafından
İnşallah tek temennim o
0 oy
(1,018 puan) tarafından
çok gecmiş olsun allah safi ismiyle şifa versin moralini yüksek tut insallah en kısa surede atlatırsin bol bol meyvr kuru yemis ye su ic ki takaten duşmeyesin canim
(222 puan) tarafından
Doktor da öyle dedi, öyle yapmaya çalışıyorum teşekkür ederim
0 oy
(15,920 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım inşallah vaktinde saatinde sağ salim kucağına alirsin yavrunu❤️Benim ablamda hamileyken Corona oldu oda bilemedi sancı diye gidip test yapılınca öğrendi oda belirti yok diyosunya o ağrı bile belirti biliyomusun anlamdan biliyorum Rabbim Kolaytirsin zorlastirmasin inşallah
(222 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından
Daha çok erken inşallah bebiş acele etmez rabbim şifa versin inşallah canım 
(222 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsn canm 
(222 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(1,851 puan) tarafından

Ay inanmıyorum kız varya iki dayımda aynı belirtileri tasiyolardi ama birisi pozitif birisi negatif :angel:

(222 puan) tarafından
Eşimde negatif mesela..

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 828 göst.
15 Eylül 2024 Diğer kategorisinde _Masal0211 (548 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 223 göst.
0 oy
16 cevap 765 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Su misali (175 puan) tarafından soruldu
0 oy