0 oy
152 göst.
Aile kategorisinde (10 puan) tarafından
Kızlar bebeğim geçen haftaya kadar gayet güzel konuşuyor geçen hafta iki gün ateşi 41 dereceye çıktı ondan beri susuyor hiç konuşmuyor sadece ses çıkartıyor 11 aylık kızım şu an söz ce normal mi

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doktora gittiniz mi 41 derece olunca ateş çok yüksek çünkü havale geçirmedi sanırım ateş olunca bişey diyemiyorum ama bi doktora görünün mutlaka
-Reklam-
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Doktor gördü mü bir muayene ettir canım bilemeyiz ki nolduğunu şimdi 
(10 puan) tarafından
Ateşiyle götürdük
0 oy
(612 puan) tarafından
41 baya yüksek atesmis ama Allah korusun havale geçirse anlardin heralde. Muhtemelen senin aklına o geldi ondan endişeleniyosun. Onbir aylık bebek zaten çok fazla kelime soylemez. Bı söylediğini de daha sonra söylemeyebilir. Mesela kızım 12 13  aylık gibi tatlım bebeğim falan diyodu şuan ne yaparsam yapayım demiyor. Dönem dönem değişiyor yanı. Başka bir değişiklik var mı gözlemle, içine sinmezse bı doktora göster 
(1,772 puan) tarafından
Arkadaşa katılıyorum benim kızım da bazen çok net baba ve anneanne diyor bu ara mesela hiç bise demiyor sadece ses çıkarıyor 13 aylık oldu
(10 puan) tarafından
Valla korkuyorum bir de normal bir bebek değil 29 hafta 700 gram doğdu daha yeni 6 kilo ya ulaştı ondan dolayı her şeyine dikkat etmek zorundayım :(
(10 puan) tarafından
Aynen sadece ses çıkartıyor bir de bir hafta bıraktım hastane de yattım 36 haftalık hamileyim melek 11 aylık tüp bebek normal şartlarda asla çocuk olmaz dediler 40 çıktı ilk ilişkide hamile kaldım  :(
(612 puan) tarafından
Aa Allah işte olmaz denileni nasıl da olduruyor ♥️ bence dert etme, zaten onbir aylık bebek çok kelime soylemez hic söylemese de sıkıntı olmaz bence hele bir de prematüre diyorsun. Ama aklında kalacaksa bı doktora göster derim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 163 göst.
21 Aralık 2023 Aile kategorisinde unzile98 (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 76 göst.
5 gün önce Aile kategorisinde Piz_za (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 83 göst.
0 oy
1 cevap 59 göst.

406,132 soru