0 oy
155 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
düzenlendi
Kaakkakajakakadjhdhdbdbdjjshsbbx

8 Cevaplar

0 oy
(13,316 puan) tarafından
Gerekirse ilaç başlar korkma artık doğum vaktin geldi. 
tarafından
Evet kuzu doktora attim tahlilleri ❤️
Merak ettim ilk kez troit degerim oynadi .Normalmis  demek ki ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende de öyle olmuştu kuzum inanki hiç bir sorun yaşamadım çok şükür 
tarafından
Ay sukur kuzu ❤️☺️ doktora sordum inceliyo simdi sonuclari .
tarafından
Hade hayırlısı olsun inşallah cnm benim ❤❤❤
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Normalde tiroid hastasi olduğum için hamileyken de ilaç kullandım önemli bir şey ilaçlarını ihmal etme 
(2,336 puan) tarafından
İyi hadi sevindim canım benim çok aşırı düşüktu de o yüzden bebeği etkileyebiliyor ondan dedim geçmiş olsun
tarafından
Referans araligindaymis tam .Zaten dogdu dogcak ❤️☺️
(2,336 puan) tarafından
İyi hadi bakalım Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin :)
tarafından
Bende troit hastasıyım kaç doz kullanıyosn cnm birde kaç ayda bir kontrole gidiyorsun
(2,336 puan) tarafından
Ben 50 lik kullanıyorum günde bir tane 3 ayda bir gidiyorum
0 oy
tarafından
Bende tiroid hastasıyım ilaç kullanıyorum ama sizin sonuna geldiği için belki ilaç başlatmaz doktorunuz eğer erken dönemde olsaydı doktorum bebekte zeka ve gelişim geriliği ne yol açabileceğini söylemişti 
tarafından
Kuzum benim bu ayda dusuk cikti o da tam referans siniriymis ☺️❤️ simdi yazdi . ilaca gerek yok dedi doktor .
tarafından
Bende troit hastasıyım kaç doz kullanıyosn cnm birde kaç ayda bir kontrole gidiyorsun
tarafından
Ne güzel canım rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
tarafından
Ciğerparem ben 25 mg kullanıyorum hastalığımın başından beri doz değişimi hiç olmadı hamile kalmadan 7 8 ay öncesi öğrendim ayrıca polistik overde var bende doktor kontrolünde hamile kaldım çok şükür 7 8 ay sonra ama çatlama iğnesi falan hiç vurulmadım çok basit Bi tedaviyle oldu tahlili de doktorum ayda bir sağlıkocağında kendisine gitmeden birgün önce yaptırıp kontrole giderken götürmemi söyledi ben hamile kalmadan işte ayda bir dahiliye doktoruna da gideceksin 2 haftada bir gidersin riskli falan dediler çok korktum ama ayda bir yaptırıyorum kadın doğum doktorun değerine bakıyor ve iyiyse dahiliyeye yönlendirmiyor eğer referans dışı çıkarsa ben yönlendiririm seni dedi 22 haftalık olduk ama hiç referans dışı olmadı çok şükür ilaçım fayda ediyor herhalde düzenli olarak kullanıyorum henüz dahiliyeye hiç gitmedim hamileliğimde kadın doğum doktorumun kontrolünde oldum hep :)
0 oy
(379 puan) tarafından
5 aylık hamile  iken tiroit yüksek çıktı kızım şu  an 2 yaşında ve halen tiroit hastasıyım 23 ler 27 ler inmiyor ve düşmüyor hiç o gün bu gündür levetiron kullaniyomr kalıcı oldu bende
tarafından
Ayy canim benimm ya .Cok gecmis olsun .Doktorcugum döndü bir sorun yokmus .Dusuklugu tam sinirdaymis ilaca gerek yok dedi .Size de Allahim sifa versin
0 oy
tarafından

Canimmmmmmmm <3

tarafından
Fatma zehramm sennnn nerlerdesinnnn???❤️
tarafından
Kayboldum geri geldim
0 oy
tarafından
Bende de hamilelik troidim vardi yuksekti ilac kullandim gecmedi daha yuksegini kullandim sonra gecti 
tarafından
Ayy cok sukur gecmis kuzu .Benim de doktorum ilaca gerek yok tam sinirda dedi .Dogurcam zaten az kaldi :D

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 104 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Kerem'in annesi❤ (3,120 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 136 göst.
0 oy
5 cevap 125 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 250121u (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 123 göst.

403,459 soru