0 oy
150 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,232 puan) tarafından
Kızlar ben sıkıntı yapmiyimde kım yapsın bazen bakıyım eşim dünyalar iyisi bazen bakıyorum sonki taş duvar karşımdaki şimdi şüyleki Bi kaynım var onda cocuk yok bizde 3 cocuk var heleki şu salgın döneminde hep hasta oluyorlar şöyle anlatıyım kaynım zırt pırt arar kahveye gel balıga gel gidelim tabii abisidr gidecek ama Bi sınırı var kaynanam yeni yarı felc oldu hastanede yatı üç gün kayınpedrm görümce n cocugu dur ben baktım asla gocunmam bnm cocuğum gibi dir ama adam anlamıyor cıkıyo geziyo eşim yorululuyomu yırulmuyomu demiyo iki gun dur kynnmlar bendedeydi eşim dün geceden balığa giti kanımla anca geldi ve üste cıkıyo canım sıkılıyor evde napim diyo cocuklar dır benim, adamın umurunda değil bazen deliriym diym abinin kafası rahat onun coluk cocugu yok ayagı a dolanacak karısıyla anlaştılar karısı gezeckmiş oyle yolladı banane onlardan ben hevesle balıga gidym diyo yese gam yemem yemiyoda şiştm artık k b uzun oldu :(

1 cevap

0 oy
(7,791 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Çok şükür oylr bi kocam yok oyle olsa ben olmazdim. 

Yada bilmiyorum belki sorun sizdedir cok fazla taviz vermeyin. 

Bi laf var ya karinin sirtinda sopayi karninda sipayi eksik ee diye saçma sapan, erkegin badindan da durdiri eksik etmicen konus dur seninleyken dunyanin en mutlusu olsun dedigini yaazsa buenumdan gelsin her seyin dozu var dozunu kacirmasin konusun...
(1,232 puan) tarafından
İşte dırdır yapamıym yapsam böyle olmaz
(7,791 puan) tarafından
Bence yap o zmn
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 290 göst.
9 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zoze49maho67 (1,232 puan) tarafından soruldu
+3 oy
13 cevap 741 göst.
0 oy
21 cevap 986 göst.
9 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Büşrat (1,186 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 420 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Linkin (19,880 puan) tarafından soruldu

409,908 soru

12,324,103 cevap

39,059 kullanıcı

Kategoriler