0 oy
90 göst.
Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından
Kasığımdan aşaği doğru ağrı oluşmaya başladı ama bebek yukarda nasıl anlatsam kemiğim ağriyo neden olur ki 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hamile olduğunu için 
(7 puan) tarafından
:D çok zekice sağol bilgilendirdiğin için
tarafından
Hamilesin bebegin baski yapiyor assa taraflarina gayet doğal tatlım bol bol dinlenmeye bak.
(7 puan) tarafından
Ya artık dogurmak istiyorum.. doğum belirtisimi ki acaba yaşayanlar olmustur dedim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rahimin ve bebeğin ağırlığına dayanamadığı için pubik yani çatı kemiğin ağrıyor canım normal dinlen bol bol yorma kendi çok ayakta durma geçer inşallah 
(7 puan) tarafından
Duramıyomıyorum sürekli evi temizlemek geliyo içimden.. 38. Haftanın içindeyim doğum yakın anlamına geliyodur insAllah
tarafından
Günün gelmiş canım aynen hayırla kurtul inşallah sağ salim kavuşun bebeğinle ")
(7 puan) tarafından
İnsAllah tesekkur ederim güzel duaların için :)
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Haftan yaklaştıkça agirlasiosun baskı yapıyor bebek yalancı sancılar olur
(7 puan) tarafından
Artık gerçek olsun :)
(1,037 puan) tarafından
Hayırlısıyla dogurrsun inşallah canım çok zor son haftalar ya
(7 puan) tarafından
İnsAllah <3  hemde nasıl zor aglıcam artık o dereceyim
(1,037 puan) tarafından
Benim 38 inci hafta olduğu gun kanamam gelmişti doğuma almışlardı biyandan erken gelmesine sevindim biyanda da zayıf doğdu diye uzuldum hamileliğim.coknkotu geçmişti dokuz ay kimildamadan yatmak zorundaydım yarisi zaten hastanede yatarak gecti
(7 puan) tarafından
Üzüldüm canım ya.. ama artık dayanamıyorum benimle birlikte hamile olanlar dogurdu.. canım sıkılıyo 42 beklemek hakikaten zor ama

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 94 göst.
9 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Kevokimmm (1,079 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 87 göst.
25 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yuska (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.
0 oy
3 cevap 159 göst.
10 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mertin annesi (651 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,862 soru

23,671,469 cevap

309,592 kullanıcı

...