0 oy
244 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Dolaba fasulye atacam ama yemeklik domates yok hep sert var. Sade suyla kavurup atsam. Pişirirken domates, salça neyse öyle yemek yapsam olur mu? Hep domatesle yaptığından diğer türlü oluyo mu bilmiyorum

9 Cevaplar

0 oy
(423 puan) tarafından
Biz Karadenizliler yaparız :) fasulye kavurması. 1-2 diş sarımsak at içine :) 
tarafından
Yok canım ben normal kışlık yemek yapmak için dolaba atacam. Bilmiyom öyle yemeyiz herhalde
-Reklam-
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Annem hep öyle atar pişirirken domates salça koyar
tarafından
Oluyo demekki teşekkürler
(2,336 puan) tarafından
Oluyor canım rica ederim
0 oy
tarafından
Su koymana gerek yok canım fasulyeyi ocağa koy altını kıs domates olmasada olur ara ara karıştır 
tarafından
Tamam teşekkürler
0 oy
tarafından
Oluyo canım su koyma fasulye sulanıyo zaten
tarafından
Tamam teşekkürler
0 oy
(5,581 puan) tarafından
Olur canim da, domatesli daha lezzetli olur,fasulyeye lezzetini veren bol domatestir, sen yine evde ki domateslerden koy yaz domatesi ne de olsa
tarafından
Çok sert canım hani bekleyip olgunlasacak öyle
0 oy
(2,593 puan) tarafından
Ben hep yapıyorum canim öyle dilimliyom fasulyeyi yikiyom sonra kuruynaa kadar kavurup az yağ döküp kavuriyorum soğuyunca poşetlere koyup buzluğa atıyorum hiç domatesli yapmadım domates ayrı koyuyorum
tarafından
Tamam teşekkürler ben hep domatesle yapıyordum bu seferlik sade yapayim
0 oy
(8,025 puan) tarafından
Olur tabi canım ben yapıyorum. 
tarafından
Tamam teşekkürler
0 oy
(531 puan) tarafından
Canım bende öyle yapıyorum genelde biraz suda haşlayıp dondurucuya atıyorum yemek yaparken salça koyuyorum
tarafından
Tamam teşekkürler bende öyle yaptım bu seferlik
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Olur.. Ben şoklama dedikleri şeyi yapıyorum.. Sıcak suda beş dakika haşlayıp çıkarıp direk buzlu suya atıyorum.. Beş dakika da öyle durunca poşetliyorum.. Bi defasında şoklamaya fırsatımız olmamıştı, beş dakika sıcak suda haşlayıp öyle poşetlemiştik
tarafından
Çıkarınca pişmesi uzun sürüyor mu?
(1,552 puan) tarafından
Domatesliden çok az fazla sürüyor olabilir.. Ama biz domatesli yaptığımızda yemek yaparken dağılıyordu, onu sevmiyordum.. Bunu daha çok seviyorum.. Ama sorun bizde miydi, biz fazla pişiriyorduk da ondan mı dağılıyordu bilmiyorum.. Domates suyu çekilene kadar pişiriyorduk
tarafından
Ben suyu çekilen kadar değilde rengi sararan kadar pisiriyorum
(1,552 puan) tarafından
Biz fazla pişiriyormuşuz o zaman :) Çabuk pişmesini istiyorsanız, beş dakika değil de sararana kadar haşlasanız olur herhalde yine
tarafından
Bu sene geçti artık seneye deneyim bu yöntemi
(1,552 puan) tarafından
İnşallah :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 99 göst.
25 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 108 göst.
23 Eylül 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Ümranşen (1,880 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 96 göst.
29 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde eslemree (1,128 puan) tarafından soruldu
+1 oy
30 cevap 776 göst.
31 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Emine S (17,344 puan) tarafından soruldu

410,029 soru

12,328,054 cevap

39,155 kullanıcı

Kategoriler

...