Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_4de9950f75b417ab19d22b734e0809f9, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Kızlar bebeğe tavuk ne zaman verilir-Diğer
+1 oy
253 göst.
Diğer kategorisinde (1,619 puan) tarafından
Kızlar kızımda yumurta ve süt alerjisi var oğlum da hasta tavuk suyu çorba yapcam dittiğim tavuklardan kızıma da versemmi 8 aylık 

6 Cevaplar

0 oy
(924 puan) tarafından
Güzelce haşla iyice ez de ver. Çünkü gazm etmrkte zorlanır ben 9.aydan verdim tavuk eti
(1,619 puan) tarafından
Tmm canım azcik tattırıyım saol
tarafından
6aylikken suyundan corbalarina katıyordum 7 8. Ayda da normal şekilde yediriyorum
(924 puan) tarafından
Aynen öyle yaptım ben de. Arkadaşımız etini dittiğim tavuktan vere bilirmiyim diye sorduğu için iyice haşlayıp ezmesini söyledim. Tavuk eti boğazına düyünlenmesin diye çocuğun.
(1,619 puan) tarafından
Saolun kızlar ya çiğnemede sıkıntımız yokta alerjik olunca tedirgin oluyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben daha yeni vemeye başladım 15 gün kadar oluyo canm kızım 9 aylık
(1,619 puan) tarafından
Tmm canım bende tattırıyım biraz
tarafından
Bn çorbasına koymuştm canm şimdi blw yaptırıyorm elinede vericem canm elde yesin die
(1,619 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım bende geçen garnitürlü pilav yapmıştım garnitürleri sectim koydum önüne alsın yesin diye bi bakıyom iyi atıyo ağzına yiyo ay o mama sandalyesinoen bir kaldırdım tüm koltuk garnitür :O
tarafından
Hahahah yememiş yani :) Ben de bugün bebe bisküvisi yaptım şimdi eline verdim onu kemiriyor bakalım ne olacak benim birazcık korkum var blw den yana korkumu nasl yencem bilmiyom
0 oy
(1,741 puan) tarafından
8 aylikken vermeye basladim cnm hem suyunu hem etini 
(1,619 puan) tarafından
Tmm canım bende tattırıcam bakalım
0 oy
(3,821 puan) tarafından
7. Aydan sonra verilebilir canım et tavuk hindi gibi gıdalar 
(1,619 puan) tarafından
Bu aya kadar vermemiştim vermeye başlayım o zaman artık canım benim kinin yumurta ve süt alerjisi acaba tavukta da çıkar mi ki
(3,821 puan) tarafından
Yok canım onlarla bir alakası yok tavuk etinin
0 oy
(531 puan) tarafından
8 aylıkken başladım tavuk suyu çorbalara tavuğu da küçük küçük çorbanın içine koydum çok seviyor 
(1,619 puan) tarafından
Tmm canım bende öyle yapayım
0 oy
(2,415 puan) tarafından
Oğlum sekiz aylık kuzum ben verdim 
(1,619 puan) tarafından
Tmm canım herkez ver deyince bende verdim biraz önce iyi yedi
(2,415 puan) tarafından
Afiyet şifa olsun inşallah bebeğine

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 111 göst.
26 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aybuke3443 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 622 göst.
0 oy
4 cevap 98 göst.
8 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 121 göst.
16 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Princess_s mother (662 puan) tarafından soruldu

413,950 soru

12,459,491 cevap

46,632 kullanıcı

Kategoriler

...