0 oy
1,103 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,237 puan) tarafından
Mrb kızlar öncelikle bunu nasıl anlatsam bilemedim bir kuzenim var aşırı dindar ağır başlı güzel konuşan biri bizim gurubumuz vardı bütün kuzenler orda konuşuruz sohbet ederiz ama hergun bundan 5 gün önce birden bire adimi kullanmayın kendinize dikat edin konumunuzu kapatın diye bsyler yazdı sonra babam burda gelin çay içelim dedi kiiii babası yıllar önce vefat etti canim dayım:( her neyse konuya söyle geleyim bi kaç gündür hiç sesi soluğu çıkmadı aradık ulasamadik ve teyzem aradı ona 3 halfliler musallat olmuş kaç dünden beri kendinde deil hocalara hastanelere götürüyoruz dedi allahimmmm o kadar üzüldüm ki soruma gelecek olursak eğer öyle bir şey varsa sesi değişir mi insanin çünkü sesi bayya degismisti 

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bir bunalım stres yaşıyor olabilir diğerleride o tarz kişilerle uğraşıyor Allah yardım etsin 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ses değişikliğini bilemem de canım benim Yengemde de olmuştu sürekli beni çağırıyorlar falan diyordu çok güçlüydü 4 kişi zor tutuyordu. Zonguldak'ta bir hocaya götürdüler çok şükür düzeildi. Hatta hoca neden böyle olduğunu da söylemişti. Çok geçmiş olsun size de canım 
0 oy
(1,045 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım bol yasin suresi ve cin suresi okuyun inşallah düzelir. Benim ablamda aynı şuan hasta ama bipolar duygu durum bozuklugu var ablamda hapını kullanmadıgı zaman böyle bi değişik oluyo ölenleri hatırlamıyo. Bence bi psikologa, psikiyatriste de götürün.
0 oy
(3,083 puan) tarafından
Değişir sesi, canım komsumuzn oğluda öyle dedesi öldü dede diye bağryodu Allah korusun canım rabbim şifa versin 
0 oy
tarafından
İmkanları varsa Şanlıurfa Suruç ilçesine götürsünler orda kosan şeyh ocakları var çok iyi bir şeyh var hatta başka ocaklar da var oraya götürsünler cuma akşamları

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 483 göst.
17 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Eylulyy2 (201 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 126 göst.
8 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Zeynepyanardag (36 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 267 göst.
16 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,389 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 333 göst.