+1 oy
240 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,360 puan) tarafından

Bu eve taşınalım 1 buçuk yıl oldu kızım 1 bucuk yaşındaydı, durup dururken akşam vakitleri koridora bakıp birden kapıyı kapatıp koltuğa koşuyordu, korkmuş gibi. Bir defasında da duvarı gösterip anne bak fare demişti. Bende kendimi korkutmamak için aldırış etmedim belki yeni taşındık alışamadı diye.

Geçen gün de ben film izlerken sanki mutfaktan gölge geçti, oturduğum yerden mutfak görünüyor bir kısmı. Gittim ışığı açtım belki filmin Bi kararıp Bi aydınlanması yüzünden bana öyle geldi diye düşündüm.

Az önce de mutfağa girdim, benim sadece yemek atıkları döktüğüm küçük bir çöpüm var tezgahın üzerine koyuyorum. Onun kapağı bir sağa bir sola sallanıyordu, görsel de koyarım nasıl bir kapaktan bahsettiğimi anlamanız için. Ondan yarım saat önce mutfağı toparlamıştım, hani bazen o kapak dik bir şekilde kalabiliyor tam görselde olduğu gibi ben düzeltiyorum, ama hatırlamaya çok çalıştım kapak sanırım düzgün kapalıydı ya içime bir korku girdi arkadaşlar ne yapabilirim 

image

6 Cevaplar

0 oy
önce (322 puan) tarafından
Fare olabilirmi kaçıncı katta oturuyorsun canim korkmaa
önce (3,360 puan) tarafından
4 kat fare yoktu tam benim yanımdaki duvarı işaret etmişti ama o bu eve ilk geldiğimiz zamandı
önce (322 puan) tarafından
Kurultu yapma canim insan ister istemez korkar haklısın aklima getirme inslahh birşey yoktur
-Reklam-
0 oy
önce (133,147 puan) tarafından

iliklerime kadar korkmak icin geldim poata belki korkmak iyi gelir dedim ama yok bee hic korkmadim :'(

korkmak istiyom
önce (652 puan) tarafından
Psikomat sevdoş
hani gassal 2.sezon 16 icakda yayimda olcakti tum gun bekledim yok korkmak istiyom
önce (652 puan) tarafından
Aaa bugunmü çıkacaktı ben gassalda korkmuyorum daha doğrusu farklı korkuyorum
bende senin gibi farkli korkuyom bugub diye okudum google ama yok
0 oy
önce (878 puan) tarafından
Fare olabilir bı tuzak kurup deneyin gereksiz vesveseye girmeyin dualar okuyun Allah istemezse hicbisey zarar veremez buna inanin
Yok o zamanlar tam yanımdaki duvarı işaret etmişti kızım tavana yakın bir yer
0 oy
önce (6,480 puan) tarafından
Kendi içinizde öyle konularda şüphe düşündüğünüzde daha çok korkacaksiniz öyle şeylerdem ziyade kesin fare falan girmiş diyebilirsin korkmamak için 
Evet haklısınız teşekkürler
0 oy
önce (688 puan) tarafından
Ayy postu silme sabah okumak istiyorum. Çok heyecanlı. Okumadım ama kalbim deli gibi atıyor
önce (5,118 puan) tarafından
Kız oku birşey yok sabahı bekleme
Yeni okudum . Gerçekten korkulacak bir şey yokmuş. Ama eminim gece okusaydım korkardım:)))
Okuyan için ufak şeyler de yaşayana öyle olmuyor
Biliyorum canım. Ben de o yüzden gece okumadım. Çünkü aşırı korkan bir insanım. Eminim o seslerden birini duysaydım kalbime inerdi
0 oy
önce (3,256 puan) tarafından
Bazen o şekilde göz yanılmaları çok oluyor. Üstünde fazla durma. Sen vardı öyleydi diye düşündükçe daha çok artar korkun. Önemseme. Felak nas ayetel kürsi oku. Sürekli dua oku gündüzleri internetten aç kuran çalsın evde sürekli birşey olmaz inşallah canım.

Öyle şeylerden hiç korkmam ama yeni evliyken çıt pıt sesler geliyordu antreden eşim yokken. Bigün çok korktum sonra üzerine gittim açtım bütün ışıkları. Üstüne gittikçe daha iyi oluyor İnsan heralde yerler ses yapıyordu.. İnşallah yok bişey sizdede.. 
Evet haklısın üstüne gitmek gerekli teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 883 göst.
0 oy
15 cevap 333 göst.
10 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Anonim (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,102 göst.
13 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nihalinannesi (1,237 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 575 göst.
17 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,414 puan) tarafından soruldu

409,509 soru

12,308,984 cevap

38,648 kullanıcı

Kategoriler

...