0 oy
198 göst.
Diğer kategorisinde (162 puan) tarafından
Bebeğime gece maması yapacağım süt ile kaşık mamasını karıştırıp odama koysam(24 -26°C oda) ekşir mi acaba ne yapmamı önerirsiniz 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bozulur canım 
(162 puan) tarafından
Ne yapsam bozulmaz mama olarak yani
-Reklam-
0 oy
(5,399 puan) tarafından
Kalkınca yap.  Ve mamayi Süt ile değil su ile yapmani öneririm. Sütü ayrı, tek ver
(162 puan) tarafından
Işte gece agliyo bekletemem mama olana kadar bu yüzden hazırlayıp koymak istiyorum
(5,399 puan) tarafından
Saatini kur ondan önce kalk ver uykuluyken hem uyanmadan geri hemen uyur
(162 puan) tarafından
Saatin sesine kalkıyor uykusu çok hafif en iyi yol önceden hazırlayıp yatmak en iyisi su ile kaşık maması yapayım
0 oy
tarafından
Kuzum 2 saatten fazla dışarda durmamasını öneriyorlar hatta bir saat bile diyen var
(162 puan) tarafından
Ne önerirsin peki bozulmayacak gece mamasi
tarafından
Canım biberona toz mamadan koy o öyle bekleyebilir , bide termos al kucuk , ılık hafif sıcak su olsun icinde,  vermeden önce hemen karıştır ver
0 oy
tarafından
Bozulur canm      
(162 puan) tarafından
Bozulmuycak gece mamasi tarifi   verirmisin
0 oy
(3,103 puan) tarafından
Bende oğluma geceleri mama veriyorum. Ama süt ile değil su ile yapıyorm. Küçük bi termos aldım bu şişe gibi olanlardan. Suyu aşırı kaynar yapmadan termosa koyuyorum. Biberonuna da mamayi koyup ağzını kapatıyorum. Uyandığında hemen suyu ekleyip sallıyorum. Eğer süt oda sıcaklığında o kadar saat dayanırsa sende sütü ayrı termosa koyup uyandığında manasına ekleye bilirsin canım. Ama hazırlanan mama o kadar saat dışarda durmaz canım öyle verme bence. Kaç aylık bu arada. 
(162 puan) tarafından
11 aylık

Termosun nasıl linki varsa atabilir mısın
(3,103 puan) tarafından
Migrosdan almıştım canım. Becere bilirsem resmini atayım. Yolculuk yada dışarı çıktığımda çok iyi oluyor benim için.
0 oy
(3,103 puan) tarafından

image

bu termosdan kullanıyorum canım. Migrosda çeşitleri var daha. Ben 80-90 gibi bir fiyata almıştım. 150-200 tl ye olanlar da vardı ama bence gerek yok bu da uzun süre sıcak tutuyor. 
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Ne yazikki bozulur canım mutfağa git gel zaman kaybı oluyor uyku arasında ağlıyor diye ben odama bir sıcak su bir soğuk su termosu almıştım yedek biberonda alıyordum uyandığı gibi hemen yapıyordum mamasını su ile yapabileceğin bir mama tercih edebilirsin yada kullandığın mama su ile yapılıyorsa su ile yapabilirsin beklemiş mama biraz tehlike arz ediyor 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 431 göst.
0 oy
8 cevap 231 göst.
13 Ekim 2024 Diğer kategorisinde BetusMoms (3,605 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 62 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Canlarm51. (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 120 göst.
14 Aralık 2023 Diğer kategorisinde dilekrzgr1907 (168 puan) tarafından soruldu