0 oy
129 göst.
Diğer kategorisinde (2,031 puan) tarafından

kızlar bir milyoncudan aldım hic bjr yerde bulamadim bir yere soyledim getirim dedi ama yalan hiç güzel çıkmadı parça parça ayrı ayrı birlestirmisler elimde kaliyo parçaları ve çekmiyor internetten alcam ama hep kartlı kartimiz yok alabileceğim kapıda ödemeli site var mi

image

1 cevap

0 oy
(2,140 puan) tarafından
Canım artık kapıda ödeme yapmiyor kolay kolay siteler.  Benimde kartım yok ben ne yaptım biliyormusun Şok marketin tosla kart uygulaması var. Biraz araştır çok mantıklı kartı olmayanlar için. Sadece tlfn numaran falan lazım. Mesela ürün beğendim şok markete gidip kartıma para yüklemek istiyorum diyorum 50 tl onunla internette  alışveriş yapıyorum trendyol falan heryerde geçerli kart hatta bildiğin bizim tüm marketlerde 
(2,031 puan) tarafından
aaaa öyle mi
(2,031 puan) tarafından
kartı marketten çıkarabiliyor muyuz
(2,140 puan) tarafından
Tabi sadece marketle muhattap oluyorsun başka yerle işin yok. Kontör gibi lazım oldukça yüklüyorsun istediğin heryerde de kullanabilirsin diğer marketlerde alışveriş sitelerinde kartsizliktan iyidir şahsen benim hayatımı kurtardı kredi banka kartı bana göre değil bu çok iyi googleden araştır veya şok market varsa yakınında yardımcı olurlar. Tosla Kart
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 193 göst.
0 oy
4 cevap 316 göst.
14 Haziran 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Haticeeeeeee (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 380 göst.
15 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Annelerrr (330 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 227 göst.
2 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,995 soru

23,687,806 cevap

310,695 kullanıcı

...