evlilik nedir sizce karsılıklı idare etmek mi ben edemiyorum ozman herşeye söylenen bir koca ,herşeye atarlanıp sinirlenip cocukların onunde kvga eden bir baba ,işten gelip sürekli yorgunum halim yok diyen bir baba işi bu ara sabit masabasına vermişler işi rahat olsa bu sefer sabah erken kalkıyorum u bahane eder napcam bilmyrm eleştirmeyi diyorum muhakk elestirecek malzeme veriyor elime ...cocuklara davranışından tutun annemlere denilmesi lafa kadar takıyorum biraz yüksek sesle atarlı konuusyor saygısız degıl ama daha ılımlı yalakalık yaparak konusabilir bi carsıya cıksak esimel derki., ben yorgunum diyorum da sen laftan anlamıyorsun diye yol boyu konusur hiç susmaz zehir eder o marketi gezmeyi gezdigimiz yerde carsı içi 2 3 market ve bebekleri parka goturmek herseye söylenen bi bunu gördüm ve artık cidden mutsuzum arabası kıymetli degısık tepkiler verir ..ogun kızlarıma döner aldık kendim sonra yerim dedim sabrı tastı acıktım diye .. cocuklar a niye arabanın içinde yedırıyorsun diye bi ton kızdı amaa nasl kızma bagırıyor azarlıyor benım gücüm yok arabayı temizleyemiyorm zor temizlenir buarabaya bişey dökülse satılmaz diye cirkeflik yapıyor ve bunu ilkte yapmadı arabada cocukların eline bsey versem cıldırıyor ben babamların bahceyi önemseyip arabayı onemsemyrmusum agzından kopukler ckıyor eve varana kadar konustu bagırdı cırladı uzattı hele o anlamsız lafları kendını sacma savunusu cıldırtyor beni benm kocamla gecim zor nasıl bi taktik geliştirmem lazım ki huy degişmiyor eleştirmeme tahammül edemyr duzgun ol elestirmeyim bende... Biyerden cıkarken görs demez bana inadına demezmiş annemlerin yanındayız demez kızdıgım konuyu uzatır uzatır ...Babamlarım bahcede cöp atılsa kızarım git kovaya at die babamlarım bahce önemli olr ben bilemedm napacagmı ha not sunu da söyleyim nöbetten cıkar uyuyum der tmmmderim 2bebekle basedemeynce uyanır gelir ardından carsıya cıkalım bunaldım derim oyuzden sarteller atar haklı deglmym ama